Şimdi Ara

Turknet anlık kopmalar-adsl kullananlara turkneti tavsiye etmiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yok hocam aynen çözüm yok aradılar beni haber bekliyoruz diyorlar. Ben onlardan haber bekliyorum, onlar başkasından haber bekliyor. Bakalım ne olacak, ben 1 ayı gozden cıkardım, yeni internet alıp bunu kapatacaz oda port verırlerse bakalım ne yapacagız

• katarsis222 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz size yardımcı olmak isterim.
  • katarsis222 K kullanıcısına yanıt
    Hocam yasamis oldugunuz sorunu, sormuslar hemen soyle hemen cozsunler😂. Benimle dalga gectiler birde sizinle dalga gecsinler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • derniere kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Genel arıza kaynaklı yaşanan sorunlarda maalesef çözüm sürecinde uzama olabiliyor. Ama takibini net uzmanımız yapıyor ve öncesinde bir gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bilgi vermenize gerek kalmadi iptal ediyorum. Ama bu sacmaliginizi herkese anlatacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • derniere kullanıcısına yanıt

Yok biliyorum zaten 100 mb satıp 30 vermeye devam etcekler. Maalesef servis sağlayıcıları zaten her türlü alt yapısı olan yerlere yatırım yapma peşindeler. Bakıyorsun bir binaya fiber çekmişler sözde ama o binada-sitede zaten bütün firmaların fiber altyapısı var. Kırsal bölgelerde, müstakil evlerde yaşayan insanlara yönelik yaptıkları hiçbir şey yok bize eşşek gözüyle bakıyorlar al parasını açtığı şikayetleri de ipleme. Paralarını alıp işlerine bakıyorlar sen istediğin kadar kendini yırt. 2 yıl önce açıldığında 130 mbps max hız veren hattım şimdi 30 a düşürüldü. Ben şikayet kaydı açtıkça inadına hızımı düşürdüler. O da zaten sürekli kopan bir hat. snr değerim şu anda 2-3 arasında 10-11 e çıkartsam hızım 20 ye düşüyor. VDSL adında adsl aslında.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.