Şimdi Ara

Türknet Arızamın Gidermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16.12.2021 de türknet abonesi oldum 10 gün kullandım kullanmadım sabah baktığımda İnternet yoktu 25.12.2021 tarihinde yaşadığım bölgede hırsızlık oldu 30 metre İnternet kablosunu çaldılar arıza kaydı açtım dediler ki Aralık 30 da arızanız giderilecek giderilmedi sonra 01.01.2022 de giderilecek dendi sonra ocak 3 ocak 6 ocak 3-5 günde bir günü uzattılar şuan şubat 14 hala ne gelen var ne giden yapmıyoruz da demiyorlar deseler iptal ederim evde öğrenciler var işimin yüzde 70 İnternet üzeri telefon faturalarına verdiğim paranın haddi hesabı yok bakın 30 metre kablo 30 metre versinler bana elektrik ci getirip bağlatayım 30 metre kablo için insanı İnternet ten soğuttular 2 aydır bağdurum ve hala mağduriyetim ediliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Maalesef kablo kaynaklı yaşanan sorunlarda gecikme olabiliyor. Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Selimataş S kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlamayın ama altyapı telekom ise burada türknetin yapabileceği birşey yok kablo hırsızlıklarına direkt telekom bakıyor başıma eskiden gelmişti. çünkü kablo çalındıysa diğer telekom müşterileri de etkilenmiştir bu direkt telekomun insiyatifine kalmış ha bina içinden falan koptuysa orası ayrı ancak ana hat koptuysa ve bir çok müşteri etkilendiyse ve yapılmıyorsa bu telekomun suçu türknet arızayı telekoma bildirmiştir gerisi telekomdadır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DGrayMan kullanıcısına yanıt
    Ben türknet in abonesiyim Türk telekomun değil benim muhatabım Türknet. türknet müdahale edemiyor o zaman İnternet vermesin orası Türk telekomun bölgesi desin
    2 aydır mağdurum ben mağduriyetimi dile getirdim bence kim Türknete geçmeyi düşünüyorsa 2 sefer düşünsün

hocam sinirlenmeniz gayet normal keşke dediğiniz gibi yürüse işler ama malesef top telekom da ve onların canı ne zaman isterse o zaman yapacaklar.

• DGrayMan kullanıcısına yanıt
    Hocam top Türk Telekom da olabilir benim derdim ilgisizlik 2 aydır ne gelen var ne giden işimiz Türk Telekomun keyfine kalmışsa işimiz yaş 2 aydır ödedigim telefon faturalarının haddi hesabı yok

• Bu ülkedeki altyapının %90ı turktelekoma ait, napalım yani hepimiz turktelekoma mı geçelim?

PM üzerinden gönderdiğiniz bilgiler ile net uzmanımıza önceliğinizi ilettim ve sizinle iletişime geçti. Yerleşik operatörden arıza için güncel bilgi istedik. Dönüş yaptıklarında size bilgi vereceğiz.
    doğrudur hocam neler çektiğinizi anlayabiliyorum başıma geldi çünkü yani amacım burada turkneti savunmak değil demek istediğim türknet bu konuda yetersiz kalıyor çünkü altyapı telekoma ait onlar canları isterse yapar istemezse yapmaz tek yapacağınız şey telekom müdürlüğüne gidip baskı yapmak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.