Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, modem için ek bir ücret ödemiyorsunuz.
  • Alemist kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer faturanızda cayma bedeli ya da fesih ücreti olarak yer alırsa karşılarız.
  • Adres kontrolü yaptığımda 35mbit çıkıyor. Şu an milleniden 90-100 arası alıyorum. Neden sizde düşük çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fttb altyapısı, sorgulamada 35 mbps özgür iletişim olacak şekilde 85 lira çıkıyor 100 mbps için +10 lira özgür iletişim ekstra var. fttb altyapısını da bu kampanyaya dahil edebilir miyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millenicom'dan direk geçiş yapanlar deneyimlerini zamanla aktarırlarsa süper olur, ben de geçmeyi düşünüyorum fakat hala Millenicom'a kurulum için istenilen ücretin taksitlerini ödüyorum onlar bittikten sonra ben de geçmeyi düşünüyorum.
  • Engelli indirimi fiberde de varmı acaba?
  • Daha basvuru surecindeyim muhattap bulamıyorum smdiden sıkıntı vazgecicrm sanirim online başvuru yaptım 0 kurulum olarak 85 tl + 99tl kurulum ücreti olarak mesaj geldi sonra bana su şekilde
    Merhaba MURAT OZKAN, TurkNet ailesine hos geldiniz. Aktivasyon islemlerinize basladik. Hizmetinizi baslatmamiz icin e-posta adresinize gonderdigimiz belgeleri yazdirip, imzalamaniz gerekiyor. Merak etmeyin, ekiplerimiz kuruluma geldigi zaman belgeleri sizden teslim alacak. Ayrica guvenliginiz icin onlu arkali kimliginizin resmini Online Islemler'den yuklemelisiniz. B001

Kimligi tarattım yolladım simdi evraklari cikardim imzaladım şimdi ben bunu kargo yapicam mi yoksa mesajdaki gibi gelip alacaklarmi turknet bi cevap ver allah icin heryerden yazdım cevap yok başta böyle olcaksa iptal edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba,https://turk.net/turknet-abonelik-basvurusu üzerinden başvuru yapabilirsiniz.
    merhaba,
    bu linkten bizim altyapı 35 mbps çıktı.
    halbuki şu anda turk telekomdan FTTH fiber hat var .içeriye kadar turuncu fiber kablo var.fiber olarak nasıl başvuru yapabilirim ?
  • Türktelekom alt yapısı kullanılan bu fiber hizmetinde, cgn yok mu gerçekten kullanan yokmu? Yorum alsak Deneyen gören?

Ekleme: Bu fiberli adrese nakil istense nakil ücreti oluyormu? Zaten hat tesisat herşey düzgün. Sadece modem şifresi değişiyor onuda uzaktan sistem otomatik hallediyor sanırım. Yani hiç işlem yok gibi bişi.. uzaktan bir kaç tuş işlem tamam. Bunun için ücret alıyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 12 Eylül 2020; 18:34:12 >
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Haci tamamda bana mesajda niye kurulum ekipldri alacak diye yazdilar acaba 0 kurulum diyemi

• tyll kullanıcısına yanıt
    bizim sitede elektrik odasında fiber kabini var ordan dairelere cat6 kablolu sistem bu sistemde 100 fiber paketi çıkıyor sistemde ftth için farklı bir durum söz konusu olabilir bunun için arayıp bilgi alın cevaplarınıda buraya bi yere yazabilirseniz diğer arkadaşlar içinde yardımcı olur
  • DariusVictusS D kullanıcısına yanıt
    0 kurulum diye yazmıştır sizin kargolamanız gerekiyor belgeler turknetin eline ulaşmadan işlem sırasına girmiyorsunuz bilginiz olsun
  • hrnatcn H kullanıcısına yanıt
    Bizimde ayni daha 1 hafta önce mahalleye siyah bori içinde fiber dosediler yeni kapadilar yoluda siteye elektrik odasina kablolari cektiler her kattada cat 6 kablo bıraktılar buna başvuru yaptım bi sorun olur mu

• Bizim binaya Türk Telekomun fiberi geliyor. O fiberi kullanarak Türknete geçebiliyor muyuz ? Ya da şöyle sorayım bunu sorgulatabileceğim bir site falan var mı ? 85 liraya 100 mbit harbiden müthiş bir olay çünkü.
    altyapı aktif olmamış olabilir aktif olmadıysa sistemde gözükmez vdsl bağlamak için gelebilirler yada başvurunuz belli bir süre sonra iptal olur
    komşularınızdan fiber abonelik alabilen varmı bunu öğrenin oran anlaşılır aktifmi değilmi yada telekom müdürlüğü ile görüşün
  • Chalrie Keley kullanıcısına yanıt
    bu linkte fiber 100 paketi görürseniz fiber başvuru yapabilirsiniz gözükmüyorsa arayıp sormanı gerekebilirhttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/
    Basvurular alındı komsulardan turktelekoma basvurdular altyapisorgulamada cikmiyordu sitelerde dün sorgulama yaptığımda 100 mbit fiber diye turknetin sitesinde çıktı bende turknete basvurdum hemde turknet fiber hatlarda anlasma sagladi diye

Burda çıkıyor benim 100mbit fiber diye

çıkıyorsa fiber pakete başvurduğunuz için fiber bağlantı yapılması gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.