Merhaba talep noya göre bir gelişme oldu mu ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet Atakent mahallesi/ Küçükçekmece ilerleme süreci (2023 Temmuz yeni konu) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, kaydınız için henüz dönüş olmadı. Yoğunluk kaynaklı ortalama 2-3 hafta içinde dönüş yapılmaktadır. -
Merhaba gelişme oldu mu mesajınıza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 72378799 numaralı destek kaydını kontrol ettim ancak henüz dönüş yapılmamış. -
Merhaba tekrar bakabildiniz mi ?
Merhaba, kontrol ettiğimde dönüş yapılmamıştı. Önceliği için proje ekibimize ilettim. Dönüş yaptıklarında size bilgi vereceğim. -
hocam iyi akşamlar durum nedir arada çevredeki siteleri kontrol ediyorum değişiklik yok henüz ben de orkide 2 için bekliyorum 1.5 ay civarı önce ekip gelip kontrol etmiş ama ilerleme var mı yok mu bilemiyorum , bir de bizim site yönetiminden biz başvuru yapmıyoruz onlar gelip altyapıyı yapıyorlar dedi ama kafalarına göre gelip sağı solu delemez firma sanırım :) site yönetimini sıkıştırmayı düşünüyorum da hazır istanbuldayken ne yapmalıyım var mı fikrin ?
ekleme : geçen hafta da superonline fttb yi nihayet ftth ye çevirdi sitede ama turknet gelirse
ayrıca güneşparkta da var görünüyor altta var üstte var ortada kalmışız bizde yok :)
@TurkNetDestek orkide 2 için gelişme var mı acaba kontrol edebilir misiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 10 Şubat 2025; 22:23:31 >
-
Akasya 2 sitesi için şimdilik gelişme görünmüyor, ama Süperonline Ftth altyapıya geçirdi, sizde modem değişimi oldu mu? Sadece Cat 6 lar fiberle mi değişiyor
sadece cat6 kablo yerine fiber kabloya geçildi ont taktılar daha önceden zte h3600 v9 cihaz vermişlerdi değişiklik yapılmadı
-
O zaman Ont takılacak bakalım, hızda ve ping de iyileşme oldu mu? Online oyunlarda
herhangi bir değişiklik olmadı bende
-
En azından şu avantaja sahip olacağız Superonline fiber ile elektrik gidince ve yoğun zamanlarda hatlarda düşüş olmayacak..
umarım çok sıkıntı olmadan kullanmaya devam ederiz, superonline konusunda da yazdım ben düz kullanıcı olarak bir sıkıntım yok fazla , torrentte kısıtlama var, instagramda sıkıntı var arada, bir de deneme için geçenlerde cs2 dm takıldım 40 ping sabit oynadım kayıp yoktu ama artık pingler çok daha düşük diğer altyapılarda
turknet gelmezse zaten tek alternatif şuan superonline, telekom da fiber çekmiyor , elite city de var ftth telekom , güneşparkta birkaç firmanın ftth ları var aynı sitede, biz arada görmezden gelinmişiz , site yönetimi mi sorun çıkartıyor en azından onu söyleseler de ben de yönetime inip derdimi anlatsam, turknet turkcell turktelekom hepsinin ftth altyapıları var etrafımızda varlık için yokluk bizimki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X