Şimdi Ara

Türknet boş port sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türk telekom abonesiyim turknetten yetkılıyle konustum boş port yok abonelık alamıyoruz dedi ama ben forumda portunu degiştirmeden telekomdan turknete gecen arkadaslar gordum 1 sene once turk telekom baglatırkende boş port yok denmıstı ama basvurdugumda 2 gunde internetim aktif olmuştu türk telekom bilerek port vermıyor gibi gelıyor bana

• nakil isleminde port sorunu olmamasi gereklidir cünkü mevcut hattini transfer ediyorlar. Bu durumu tekrar bildir derim ben. Yeni abonede ellerinden kaynaklanmayan bu sorun olusabilir
  • ısrarla sordum abonelıgnızı gerçekleştıremıyoruz diyorlar turknetten de bilgileri doldurup abone olmaya çalıstım ondada basarısız oldum port yok dedi
  • bu firmaların hayatı yalan dolan olmuş.port sayısını arttırsınlar bir zahmet
  • Belki aradığın müşteri temsilcisi yeni abonelik alacağını sanmıştır veya internet servis sağlayıcı değişikliği konusunda bilgi eksikliği olabilir. Adres üzerinden mi port sorgulaması yapıldı?

Bir kez daha ara, Ttnet'ten Türknet'e geçiş yapmak istediğini belirt. Abonelik formu doldurulurken müşteri temsilcisi 880 ile başlayan ttnet internet numarasını da forma yazmalı. Eğer bu şekilde geçiş işlemi başlatılırsa port gibi bir problemin olmaması gerekir.
  • turknetin sitesinden canlı destekde konustum 2 3 kere soledım telekom abonesi oldugmu papagan gibi boş port olmadıgı icin abonelık veremıyoruz dedi aksam telefonla arıycam ama işin ilginci yan binaya baktıgımda port gorunuyor nasıl oluyor bu?
  • kingalonedark K kullanıcısına yanıt
    Port santral tarafında olan bir şey, orada İnternet'e çıkışınızı sağlayacak port yok. Yan binadaki ankastre falandır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETSPEED BAĞLANTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi tekrar sordum canlı destekden bulundugum yerde boş port yok aynı port uzerinden size geçiş saglayabilirmıyım dedim 88le baslayan hızmet numaranızla bize geçis saglayabılırsınız dediler sonra altyapınız kontrol edelim dediler sonra kontrol etti ve bos port yok abonelık alamassınız dediler yukarda hem geçiş saglayabılırsınız dıyo mesajda adamlar ondan sonra papagan gibi yıne aynı seyı seoluyolar boş port yok abonelık alamassınız bunlar ne dedigini bilmyor
  • telefonda konustum port geçişi saglayamıyoruz dediler turk telekom aboneliginizi iptal ederken bulunmus oldugunuz portu baskasına vermemelerini soyleyin sonra bize geçiş yapın dediler sizce hangi yolu izlemelıyım aboneligi iptal ettirirsem bu port bende kalırmıki
  • Bu ay içinde geçiş yaptım. 3 gün sürdü. 3 gün evrak ulaşım işleri. İnternetsiz kalmadım. 5 inde internet gitti. 10 dakika sonra turknet kullanıcı adı şifre geldi internete devam. Ttnet ten geçiş yaptım.
    Türknet boş port sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknykslykslfrkn -- 16 Nisan 2017; 13:33:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos port yok diye abonelik almiolar halen cok dandik is yapiolar o port olayi anlik guncellenio tam abone olurken bos port vrsa abonelik aliolar evraklari gonder diolar aktivasyon yapilacakken bosta port yoksa yine abonelignizi baslatamayiz diolar bu isten bi b.. Anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingalonedark -- 16 Nisan 2017; 14:24:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.