Şimdi Ara

TurkNet CGN yapmaya başladı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Türk telekom elinde cok sayida ip var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt

Herkese 1 tane verecek kadar çok yok. CGN yapacaksak herkese yapalım demişler adalet olsun

• miskindvd kullanıcısına yanıt

yaşadığım bölge CGN hiç olmadı afyon merkez de bile bile görmedim ?

• Keşke ilk bu sorunu yaşadığımda bu başlığı görseydim. Adana'da oturuyorum ve 7 yıldır CGN'siz doğru düzgün bir hizmet alıyordum benim de aboneliğim dediğiniz gibi 4 gün önce durduk yere sessiz sedasız CGN'e geçirilmiş ve içerideki sunucuya ulaşmaya çalışıp ulaşamadığımda anladım bu saçmalık yüzünden işlerim aksadı. Bu olayın vahim tarafı ise ne online işlem merkezinde derdinizi anlatabilecek bir seçenek var, ne de zaten telefonla birilerine ulaşabiliyorsunuz. Ulaşabiliyor olsanız da CGN dediğiniz zaman eğer şanslıysanız anlayıp mevzuyu statik ipye getirip sizi daha da çıldırtan biriyle karşılaşmanız olası, eğer şanssızsanız sanki sizi başka bir dilde konuşuyormuş gibi anlamayan biri çıkacak sonuç yine aynı. Malesef tanıdığınız birisi yoksa bu durum ÇÖZÜLMEYECEK. Bu olay önceden haber verilip yapılacak olsa ona göre hazırlık yapılır, gerekiyorsa tarife veya isp veya müşteri statüsü değiştirirdim, böyle habersin çat diye yapılması son derece profesyonellik dışı bir hareket. Ayrıca belki deneyenler olacaktır boşuna emek harcamayın diye ben yazayım, bireyselden kurumsal tarafa geçerseniz KOBİ üyeliklerde de yukarıda yazdığım aynı şey geçerli (TurkNet'in ayrı olarak hizmet veren KOBİ çağrı merkezi + teknik birimi dahil), sadece büyük müşteri kategorisine girdiğinizde iş ciddiye biniyor sla imzalıyorsunuz ve sizi anlayan kişiler çıkıyor fakat onun içinde zaten metro üyesi olmanız gerekiyor ki buradaki kimsenin ihtiyacı olduğunu veya ücretini karşılayabileceğini sanmıyorum.

Özet: Tanıdığınız yoksa bu durum çözülmeyecek, böyle kabullenip hayatımıza devam etmek gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.