Şimdi Ara

türknet'e baglantı gerçekleşti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam forumda diğer konularda da okudum illa senin dilekçe vermen gerekiyormuş ama tam bilmiyorum seni yanıltmak istemem. Geçiş yapacağın firmaya sorarsın prosedür nedir diye. Benim Turknet çağrı merkezi ile olan görüşmemde ıslak imzalı dilekçem ve kimlik fotokopimi fax olarak göndermemin yasal bir prosedür olduğunu söylediler. Senin gibi bende bu forumu okusaydım kesinlikle bulaşmazdım. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi yenmez diye. Hızlı olsun uygun olsun dedik hepten zarar ettik. Sana ulaşmalarını istiyorsan twitırdan yaz ben ancan öyle aratabildim kendimi.
  • bilek kullanıcısına yanıt
    Bende takip ediyorum. Süreç hakkında senide bilgilendiririm. Sende gelişme oldukça buraya yazki almak isteyen insanlar başlarına ne gelecek öğrensinler. Türknet yalakaları ( büyük ihtimal çalışanları) da okusun.
  • Ben biraz şanslıyım galiba . 3 günde internetim bağlandı hattım max 36 37 destekliyor ama rahat 35 alıyorum hızımda gece gündüz hiçbir zaman dalgalanma yok pingler aynı valla birtek ben memnunum galiba :D
    Türksat a gecer iseniz sizin iptal etmeniz lazım altyapı farkından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hangi Superonline ama ? Fiber mı Dsl mı ? Fiber de yine sizin iptal etmeniz lazım, dsl de taşıma yapabilirsiniz

Sol fiber de size emanet cihaz veriliyor. Uydunet de aylık 3 TL den veriliyordu galiba

Netspeed e Bak olmadı taahhütlü başka firmaya bakarsın

Ben memnunum ama size nasip olmamış. Netspeed taşıma yapabiliyor olması lazım onlar ile görüştünüz mu ? Sonra tekrardan uç filan bırakılması gerekir sıfırdan abonelik de

Rica ederim varsa sol fiber, Türksat KabloNet sonra netspeed (ilk ikisi yoksa bence dene 6 ay taahhütlü ama büro yoktur) millenicom dışındaki dsl sağlayıcılar tavsiye sıralamam bu şekilde olur

Not: sol fiber varsa Vodafone fiber de vardır ortak altyapı.

Not: sol upload da da akn uyguluyor (fiber de evet ama dsl i hatırlamıyorum) ama Vodafone u bilmiyorum

• Turknet arıza yaşamadığın sürece iyi arıza oldumu hiç uğraşmadan kapatıcaksın aboneliği bunlarla uğraşılmaz kanser olursun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.