Şimdi Ara

Turknet’e geçiş ve modem tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hali hazırda vodafone kullanıyorum. Aboneliğim kasım sonunda bitiyor. 100 mbit hız fiyatları yüksek geldi. Bu yüzden turknete geçmek istiyorum.

bana 200-300 tl aralığında bir vdsl modem önerir misiniz?

dairem vdsl 100 mbit destekliyormuş.

türk telekom alt yapısı kullanıyor.

100 mbit için 169 tl dediler.

yorumlarınızı rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vdsl2 destekli modemin varsa yeni modem almaya gerek yok. Markalar farketmez yeterki vdsl2 desteklesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JAO14XT94MQH

Merhaba,

TurkNet hem arkadaşını getirene hem de getirdiği arkadaşına 1 aylık internet bedelini, 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansıtıyor!

Ben TurkNet kullanıyorum ve çok memnunum. Sen de denemek istersen, 169,90 TL olan 1 aylık internet bedeli, taksitler halinde 6 ay boyunca indirim olarak faturana yansıtılacak. Ben de seni davet ettiğim için sayende tıpkı senin gibi 6 ay boyunca interneti indirimli kullanabileceğim. Hizmetin içinde sınırsız, maksimum hızlı internet var. Taahhüt olmadığı için kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, TurkNet 480 TL’ye varan taahhüt bedelini karşılıyor. Taahhüt bedelin 480 TL’den fazlaysa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. Taahhüdün bittiğinde geçiş yaparsan yine ikimiz de kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Taahhütsayar: https://turk.net/taahhutsayar

Ne yapman gerekiyor? Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: JAO14XT94MQH Bağlantı: https://turk.net/p/jao14xt94mqh/

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. 6 ay boyunca faturana yansıyacak olan 1 aylık İnternet indirimini, sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanmaya başlayacaksın.

• yşahin kullanıcısına yanıt

Hocam Tenda v12 ac1200 aldım. Üyeliği başlattım ama henüz kurulum için gelmediler. Bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Destek kaydı numaranızı gönderir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Kurulum randevusu için aradılar. Konuştuk.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt
    Randevu tarihinde ekipler adrese gelerek bağlantıları yapacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.