|
TurkNet'e zam geldi (6. sayfa)
-
-
Merhaba, bulunduğunuz bina da altyapı varsa abonelik işlemleri için 08502888081 numaralı satış birimimiz ile iletişime geçebilirsiniz. -
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim -
8, 16 tamam da 35 için pek de 100'den uygun fiyat yok gibi. 24 ay taahhüt istemeyenler 35'de de Turknet tercih edebilir. Kaldı ki eğer sözlerini tutar da bu yıl sonuna kadar her yeri fiber döşerlerse Turknet her türlü en mantıklısı olmaya devam edecek. Zira 5G için fiber internet çalışmalarını hızlandırmaları gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 10 Haziran 2021; 15:47:19 >
-
Merhaba, fiyat artışlarının ne kadar moral bozucu olduğunun farkındayız. Biz de maliyetlerimiz artmasa böyle bir artış yapmak istemezdik. Kurlar yükseliyor, hizmet aldığımız firmalar fiyat artışı yapıyor, vergiler yükseliyor. Ancak bu artışı size en minimum miktarda yapıyoruz. Ayrıca sadece fiyat artışı yapmıyoruz. Artık altyapınızın desteklediği en yüksek hızları hiçbir sınır olmadan size sunuyoruz. Yani altyapınız ne destekliyorsa onu özgürce kullanabileceksiniz. Bize taahhüt vermek zorunda değilsiniz. Tamamen limitsiz bir internet kullanacak ve alabileceğiniz en yüksek hızları alacaksınız. Yani kısacası size özgür, hızlı, sınırsız bir internet deneyimini çok uygun bir fiyattan sunmaya devam ediyoruz.
Şikayetinizi ilgili birimimize iletebilmem için müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Merhaba, yalın 100 Mbps'e kadar VDSL hizmetimiz 99.90 TL'dir. Hizmetinizi kontrol ederek detaylı bilgi verebilmem için konunun linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Merhaba, bizden şu anda hizmet alıyorsanız 16 Mbps'e kadar yalın paketimizi 1 temmuz itibariyle 95 TL'ye alacaksınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, bizden şu anda hizmet alıyorsanız 16 Mbps'e kadar yalın paketimizi 1 temmuz itibariyle 95 TL'ye alacaksınız.Altyapı yatırımınız 0 (sıfır). Neden?
16 Mbit nedir Allah aşkına? Ankara, Etimesgut, Piyade Mahallesi.
Tek umudumuz Superonline.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesca -- 10 Haziran 2021; 16:45:26 > -
Merhaba, yapa santralimiz üzerinden hizmet verdiğimiz aboneliklerde santral mesafesinin uzaması durumunda hat değerlerinde düşüklük meydana gelebiliyor. Bu gibi durumlarda Vae altyapısına geçişi öneriyoruz. Vae altyapısında ise 100 Mbps'e kadar download, pandemi dolayısıyla 8 Mbps'e upload hızı veriyoruz. Yerleşik operatör altyapısı üzerinden 35 Mbps'e kadar upload hızı vermemiz mümkün değildir.
Sorun yaşadığınız hizmet numarasını benimle paylaşmanız durumunda arkadaşlarımdan bilgi alarak sizinle paylaşacağım. -
Bana telefonda 80 mbit - 35 mbit sözü verdi benimle konuşan bayan hatta bende onayladım şimdi de yok diyorsunuz nasıl olacak bu iş?
Not: Özel mesaj atmıştım yine atarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TürkNet iyidir, maalesef zam yapmaları beklenmedik bir şey değildi. Ülkede ciddi bir enflasyon ve pul olan TL var. Her firmanın gideri de ona göre artıyor. Teknik destek konusunda biraz sakat sadece, bir defa ihtiyacım oldu bir gün boyunca internetim kesildi. Sonunda onlar bana dönene kadar internetim çoktan geldi. Hadi müşteri hizmetlerini maliyet için koymuyorlar, keşke canlı destek koysalar sitelerine.
-
keşke 50 liralık internet alabilseydik
-
Vallahi benim faturam 119 TL oldu 99 olsa gene iyi en ucuz bu dediler bunu yaptılar anlamadım bende gerçekten çok pahalı ya bu nedir
-
Arkadaşim zam yapıyorsunuz ana operatorelere bir bak fiyatlarına sen aracisin ne müşteri temsilcin var ne tamir bakım ekibin var bir sürü eksikliğin var. Seni tercih etmemizin tek sebebi biraz daha hesaplı ve birazdaha fazla internet hızı. Sen fiyatı yukarı çekersen patır patır ayrılmalar başlayacak. Sen elindeki müşteriyi tut ondan sonra yeni üye ara elindeki müşteriyi böyle giderse kaybedecek. Bu nedir ya 100 TL el ensaf yazık yok böyle birsey. Kesinlikle ayrılıyorum. Alternatif seçenekler var. Ne zannediyor anlamadım. Kiracılik gibi her sene zam.
-
Resmi enflasyon % 14. Ama hepimiz biliyoruz ki son 12 ayda gerçek enflasyon % 35 en iyi ihtimalle.
O yüzden Türknet yine merhametli ve cuzi zam yapmıştır. Seviyoruz seni Türknet. Ama ayağını denk al şu an İzmir'de net yok.
-
Fiber dedikleri vdsl oluyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene 75 76 olan hızım 5 6 aydır 50 mbps geçmiyor. 3 kez kayıt açtım iç tesisat sorunlu dediler. Eski bina gittim tek parça kablo çektim yine aynı. Sorun iç tesisat mış. Hiç gelmiyorlar bile. 4. Sefer kayıt açtım geldiler bu sefer kutu sağlam deyip gittiler. Turknet önerisi elektrikçi çağırıp ölçüm yaptırın oldu. Geçen senelerde neden 75 alıyordum cevap yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapımda ve yayında emeği geçen herkesin Allah bin belasını versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borukuzen -- 10 Haziran 2021; 21:28:24 >
-
Burda 16 mbit ve 35 mbit kullananlar isyanda. Yoksa 100 mbit kullananlara 4.90 tl zam geldi. Bişey değil diyorlar. Adam 8 mbit hiz alacak 99.90 tl adam 100 mbit hiz alacak 99.90 tl. Neymiş altyapı ne veriyorsa artik o hiz kullanilacak. Adamın altyapi 8 mbit veriyor ne etsin adam 99.90 tl verecek. Sıkıntılı bir fiyatlama yaptılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X