Şimdi Ara

Türknet Genel Müdürü Cem Mehmet Çelebiler BTK Başkanı Olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun. En kısa surede superonline dan turknete geçeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzalıyor ve upluyorum. Bu adam bu kota saçmalığını bitirir belki...
  • BTK Başkanı olsa kaç yazar, Türkiye'de malum şahıs ne derse o oluyor, siz sanıyor musunuz arap telekom kuzu kuzu BTK ya boyun eğecek, malum şahısa bi telefon ederler, hop BTK Başkanı kovulur.

Sanki muz cumhuriyeti değilmişiz gibi konuşuyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem Çelebiler Türk Telekom'u satın alabilse keşke..

Taş devrini bitirir adam.

Herkese 100 mbit sınırsız, yardırın diye..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş proje adam ulaşımın her türünü getirir.

• Hedef 2023 ise gerekli bir adım fakat siyasete bulaşılmaması lazım buda çok zor.
    #cembaşkan
  • Hem abonelerinin hem abone olmak isteyen takipcilerinin

• BTK Başkanı olursa kendi şirketinde olduğu gibi bağımsız bir şekilde istediğini yapamaz. Orada Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın izin verdiği kadar çalışabilir.
  • Şu an Türk Telekom İnternet'te taahhütüm var, paketim 24mbit güya ancak yurt dışı sitelerine giremiyorum twitch'de 240p bile açılmıyor yayın. Taahhütüm olmasa direk geçeceğim TürkNet'e.
  • Change org ile ülkenin btk başkanın değiştirebileceğini sanan insanlarla aynı havayı soluyoruz

• Yandaş için çalışan ve bol miktarda yalakayla iş yapıyormuş gibi gösterenler olur daima yönetimlerde.Vatandaş için çalışan pek sevilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Change org ile ülkenin btk başkanın değiştirebileceğini sanan insanlarla aynı havayı soluyoruz

Senin gibi bunun makara olduğunu anlayamayacak kadar ileri zekalılar ile aynı havayı soluyoruz.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    ahaha doğru :)
  • Şu türknet olayınızı anlayamıyorum . Adamlar 16mb üstüne hız veremiyor. AKN kaldırsalar ne olur, kaldırmasalar ne olur yani
  • saçmalamayın ya hazır çalışan bir iki internet sağlayıcısını da bitireceksiniz aman uzak olsun.

• Change.org'dan devletin resmi kurumuna başkan seçen tek ülke biziz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

Şu türknet olayınızı anlayamıyorum . Adamlar 16mb üstüne hız veremiyor. AKN kaldırsalar ne olur, kaldırmasalar ne olur yani

75mbps tamamen sınırsız internet kullanıyorum hemde 60 liraya sen ne saçmalıyorsun ? her hangi bir hız düşme sorunuda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahya Yahya -- 23 Eylül 2017; 11:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Şu türknet olayınızı anlayamıyorum . Adamlar 16mb üstüne hız veremiyor. AKN kaldırsalar ne olur, kaldırmasalar ne olur yani

75mbps tamamen sınırsız internet kullanıyorum hemde 60 liraya sen ne saçmalıyorsun ? her hangi bir hız düşme sorunuda yok

SAçmalamıyorum ! İzmirin en merkezi semtlerinden birinde oturuyorum adamların verebildiği hız 16mps!

isterseniz sorgulama SS si alıp koyayım? İzmirin genelinde bu sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 23 Eylül 2017; 17:21:50 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

SAçmalamıyorum ! İzmirin en merkezi semtlerinden birinde oturuyorum adamların verebildiği hız 16mps!

isterseniz sorgulama SS si alıp koyayım? İzmirin genelinde bu sorun var.

Türk telekom altyapısını kullanıyor adamlar farkındamısın bunun ? genel olarak konuşmayacaksın o zaman

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.