TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ (20. sayfa)
-
-
merhaba. hangi mahalle hangi sokakta oturuyorsunuz. bir de bu işlemleri ne zaman yaptılar. ben fevzi çakmak 765/1 sokaktayım. daha bizim sokakta hiç bir çalışma olmadı o yüzden soruyorum.
sizin sorularınıza gelince siz başvuru yapınca 240 Tl ücret karşılığında bina içindeki kutudan dairenize kablo çekilecek. ücretsiz modem verilecek.
-
Merhaba, gigafiber aktivasyonu tamamlandığı zaman başvuru yapmanız durumunda ekipler adrese gelerek dairenize kadar bağlantı yapıyor ve kuruluma gelirken modem getiriyorlar. -
Yıldıztabya aşikar sokakta oturuyorum geçen haftaici kabloları çekmişlerdi dünde kutularin montajını yapıyorlardı bende şans eseri denk geldim kutu montajı yapan ekiplere sorduğumda 1 haftaya aktif olucagi söylendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut TürNet abonelerden aktivasyon ücreti almıyorlar, 2 adet ücretsiz modem veriyorlar biri ana modem diğer ise fiber bağlantısı için gpon cihazı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
31. Gün
Ayrıca binanın dışına montajlanıp takılan büyük cihazı sadece sokağın başındaki binada gördüm, bizim bina dahil sokaktaki başka hiçbir binada yok. Bu cihazdan her sokak için birer tane takılıyorsa sorun yok lakin gigafiber bağlanan tüm apartmanların dışına takılması gerekiyor ise bu büyük bir trajedi. 1 aydan fazla oldu bu cihaz binamıza montajlanmadı bile çünkü. Sadece apartman içinde küçük fiber kutusundan var.
Yeni abonelere 3-4 gün geçmeden aktif edilip, biz 2-3 yıllık aboneleri 30 günden fazla bekletmek büyük sıkıntı.
-
32. Gün
-
Merhaba, proje ekibimize bilgi verdik. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz. -
Merhaba arkadaşlar sorgulamada yan apartmanlarda 1000 mbps gigafiber gözüküyor bir tek bizim apartmanda vdsl gözüküyor kutu da var apartmanımızda neden olabilir
-
Merhaba, Eyüpsultan Karadolap Mahallesi için çalışma varmıdır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametsamet533 -- 2 Kasım 2022; 20:46:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Merhaba, konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden iletir misiniz? -
33. Gün
-
Merhaba,
Uzun süredir altyapı sorguladığım zaman 1000mbps yi görüyorum ama 2 aydır kurulum için gelen yok...
-
34.gun
Merhaba, destek kaydınız varsa kayıt numaranızı gönderir misiniz? Size yardımcı olmak isterim. -
Merhaba, dönüşüm işlemi yapan ekibimizden henüz geri dönüş olmadı. Bilgi verdiklerinde sizinle paylaşacağım. -
Bugun sonunda gigafiber internete kavustuk 1 ay bekledikten sonra 🙃
Hayırlı olsun.
Başka kim kalmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keyifli kullanımlar dilerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X