Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.963
Cevap
28
Favori
111.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delicoder

Merhaba,

Şu an evimin önünde kazı var. Superonline ekipleri. 3-4 farklı boru atıyorlar üst üste. Hepsi superonline olması çok mantıklı gelmedi. Neyse bekleyelim biraz daha.

hocam ekipler hala oradaysa onlarada sorabilirsiniz.

Yaklaşık 3-4 sene önce superonline bulunduğum konuma fiber internet döşemişti dediğiniz gibi 3-4 farklı boru döşediklerini bende görmüştüm ama şuan bölgemde süperonline dışında fiber internet bulunmuyor.

• weritaserumok kullanıcısına yanıt
    Maalesef bölge ekiplerinde o seviyede bilgi yok.
    Şimdi kanallar döşendi muhtelen yarın da tüm sokak asfaltlanacak. Bir daha buraların kesilmesine belediyenin izin vereceğini sanmıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delicoder

Maalesef bölge ekiplerinde o seviyede bilgi yok.
    Şimdi kanallar döşendi muhtelen yarın da tüm sokak asfaltlanacak. Bir daha buraların kesilmesine belediyenin izin vereceğini sanmıyorum.

Haklısınız ama yapabilecek bişey yok.Döşeyeceklerini söylüyorlarsa ve planlar değişmediyse gigafibere kavuşursunuz.

• delicoder D kullanıcısına yanıt

Yayla mahallesi içinde aynısını yaptılar buda borulardan geçirdikleri kablo boru sayısı ve kablo sayısından belli ne kadar çok olduğu.

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]
  • Hala Ankara-Batıkent'e gelmemiş olması büyük bir ayıp ve eksiklik! Üstelik burada SOL ve TTNET altyapıları da çok eski, rahatça müşteri kazanırlardı.

• StratejikSiglik kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje bölgelerimize dahil ediyoruz. Adresinizi ilçe ve mahalle olarak iletmeniz durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • Ankara Etimesgut ilçesi Ahi Mesut mahallesi için planınız var mı? Yoksa ekler misiniz?

• Yeni bir gelisme varmidir ankara etimesgut etiler mahallesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 26 Eylül 2021; 12:27:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek zeytinburnu maltepe mh. için bir gelişme var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Peki bu ilçelere gelmesi tahmini kaç ay/yıl alır. Şuan halihazırda TurkNet kullanıyorum. Gigafiber de isterim.

• NVIDIA RTX 3090 N kullanıcısına yanıt
    Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilerek proje bölgelerine dahil edilmektedir.
  • @TurkNetDestek

Merhaba 2022 yılı için Ankaraya kendi gigafiber altyapı çalışmalarınız hangi ilçelerde devam edecek 2022 yılı için herhangi bir bilginiz var mı? Ankara/Mamak 2022 yılında gigafiber altyapınızda yer alacak mı? Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

• semihsahin45 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan bölgelerin bilgisini tek tek paylaşamıyorum ama Mamak şu an için planlar içerisinde yer almıyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Şenyuva Mahallesi Kuzey Ankara Toki blokları için plan var mıdır? Burda bir binada 94 daire var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem için ilçe bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?
  • Geçen hafta kontrol ettiğimde bölgeniz proje kapsamında yakında gigafiber gelecek ve şu an üye olanlara ilk 4 ay 19,90 TL şeklinde çıkıyordu. Dün ve bugün sorguladığımda standart olan 100mbit paketi alabilirsiniz şeklinde gösteriyor.
    Adres : Etlik mah. Kuyuyazısı cd

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CagdasKoman C kullanıcısına yanıt

Hocam sizin bu yazınız üzerine, Gigafiber kablolarının çekildiği yer olan Ankara Keçiören Aşağı Eğlence mahallesi Mimarlar sokağı kontrol ettim. Orada da Gigafiber yazısı kaldırılmış. İlginç.. Acaba neler oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.