Şimdi Ara

Türknet Gigafiber talebinde bulunmayın!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Marka hayranlığı yapmaya gerek yok. Ben de Turknetten memnun müşterileriyim ancak fiber isteyen insanların çaresizce başvuru yapmalarını fırsat bilip verilerin satılması doğru değil. Kendim ve annem adına başvuru yaptım, veriler paylaşıldığı için başvuru yaptığımız hatlarda zırt pırt Turknet aboneliğinizi 102 liraya çekelim yanına digiturk verelim diyen dolandırıcılar aramaya başladı. Turknet abonesi olduğumuzu, adımızı soyadımızı ve telefonumuzu biliyorlar. Hadi bizi dolandıramadılar ancak yaşlı insanlar kolayca kanabilir. Devletin de artık spam ve dolandırıcılara karşı adım atması lazım, bu ne rahatlık günde binlerce kişiyi otomatik arayabiliyorlar. Telekom firmalarının elinde bunların verisi var isteseler bloke ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mu derdiniz? Kullanmakta olduğunuz telefon sayesinde her şeyinizi hemen her firmayla ister istemez çoktan paylaşmış bulunuyorsunuz. Örneğin Google sizin ne zaman tuvalete gittiğinizi ve çıktığınızı ezbere biliyor Türknet Gigafiber talebinde bulunmayın!!! 

• Türknet Gigafiber talebinde bulunmayın!!!

Türknet Gigafiber talebinde bulunmayın!!! 

• Merhaba, GigaFiber İstiyorum gibi internet kullanıcılarından talep topladığımız tüm projelerde sizlerle pazarlama konularında iletişime geçmek adına açık rızanızı alıyoruz.

Açık rızanızı vermeniz halinde belirtilen kişisel verilerinizi; yalnızca siz kullanıcılarımızın deneyimlerini iyileştirmek ve dünya standartlarındaki internet hizmetimizi daha fazla kullanıcıya ulaştırmak amaçlarıyla iş ortaklarımızla paylaşıyoruz. İş ortaklarımız haricinde kimseyle ticari amaçlı veri paylaşımı yapmıyoruz. Ayrıca iş ortaklarımızla gizlilik sözleşmeleri ve kişisel verilerin güvenliğine ilişkin sıkı tedbirler almak amacıyla kişisel veri işleme ve aktarım çerçeve sözleşmeleri imzalıyoruz. Şirketimizin ticari itibarını zedelemeye yönelik yapılan kötü niyetli yapılan aramalar ve mesajlaşmalar hakkında ilgili tüm hukuksal süreçleri yürütmekteyiz.
  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt
    Gel de bunu bizim cahillere anlat. Sonra da Turknet fanboyusunuz demezler mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Deneyim iyileştirmek" yeni dünyada sizin üzerinizden para kazanıyoruz anlamına geliyor. Bu para doğrudan da kazanılabilir, dolaylı yoldan yayılarak, ünlenme sağlanarak, başkalarına bu bilgiler verilerek vb. de kazanılabilir. Distopik bir hale geldi internet. Ha yapacak bir şey yok, firmalar para kazanmak amaçlı var zaten. Hiçbir firma ücretsiz ürün vermez, örneğin bir haber sitesine girersiniz, reklamlarla ve cookie'lerle bilgilerinizi kullanır, çünkü o siteye girmek ve o haberleri okumak "ücretsizdir", ücret de siz ve sizin bilgilerinizdir ve o bilgilerle para kazanırlar.

Örnek verdiğim ve benzeri durumlarda ortada klasik anlamda ürün yok, bu yüzden ürün kullanıcı oluyor, anlıyorum. E peki internet firmalarının ürünü ne? Gayet somut bir şekilde ücret vererek aldığımız internet hizmeti. Ortada ürün var, ücretini veriyoruz, bu sayede para kazanıyorsunuz, sonra gidip bilgilerimizi de alıyorsunuz? Bahaneniz ne?

Sizin iş ortaklarınızı ve bu bilgilerle neler yaptığınızı görmedikçe bu tarz açıklamaların bir anlamı yok. Bilgilerimiz başkalarının eline düştüğü an müdahale ihtimali bizden gidiyor. Bunun doğrusu ve tek etik yolu o kutucuğu zorunlu değil opsiyonel yapmaktır.

Buradaki temsilcilerin elinden de bir yere kadar gelir, söyleyebilecekleri şeyler var söyleyemeyecekleri şeyler var. Bu tepkilerimiz siz temsilcilere değil yanlış anlamayın, ekmeğinin peşindeki insanlarsınız. Tepkilerimiz sizin arkanıza saklanan firmalara. Onlar şeffaf olmadığı için de mecbur tek başvuru mercii sizler oluyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.