Şimdi Ara

TURKNET Haziran'da 139.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesaj geldi Haziran'da 139.90 TL. 100 mbps yapsa gam yemem. 50-60 ya veriyor ya vermiyor,. Telekomu aradım 50 mbps 129 dedi. 100 olanı desteklemiyor hat. Fakat 24 ay taahhüt artık iyi diyorum. Çünkü bu gidişle TURKNET 2 seneye 199 olur!

Ha birde telekomun verdiği wifi si iyi çeken modem var mı?

Düzenleme; Ohoooooo biz çağin gerisinden geliyoruz. 100 diyoruz. Adamlar 1000 kullanıp benimle aynı parayı veriyor 🤬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 4 Mart 2022; 17:5:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunuyoruz. Eğer altyapınız iyileşirse yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz. Ancak bu durumda size sunulabilecek en yüksek hızı sunuyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

altyapı insanlara gökten mi inecek peki?

• turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Gigafiber de altyapı genişletme çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam ediyor. Ortak altyapı üzerinden verdiğimiz hizmetlerde de altyapı geliştikçe abonelerimizi aynı fiyattan daha yüksek hızlara geçiriyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Çok güzel kopyala yapıştır yapıyorsunuz. Hangi marka klavye kullanıyorsunuz bunun için?

• giga fiber için konuşuyorum 140lira normal 1000mbps dowland 1000mbps upload şuan bu fiyata bu hızı veren hiç bir firma yok ve piv6 da veren yok modem kira ücreti de yok turknet ileride daha iyi modem seçenekleride sunarsa süper olur wifi 6 destekli modem gibi yani 1gigabit verice kayıpsız hız olaması gibi 1gigabit verince speed teste 1gigabiti görelim 700 mbps 800mbps max görülebiliyor hız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.