Şimdi Ara

Turknet ile Fortnite oynayan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Daha 3 gün önce bu yöntemi denedik ve bana çözüm sunamadınız. Onun için farklı bir yol sunmadıkça size tracert falan vermeyeceğim. Bana da yazık psikolojimi bozdunuz.
  • AirDroid kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu ipleri sistem kaynalarımdan çekiyorum. Bir daha kontrol edeyim. Ama dediğim gibi server seçimim eu olarak kayıtlı beni amerikaya atması imkansız.
  • Fortnite, AWS sunucularında barınıyor. IP aramanıza gerek yok.

Europe (Frankfurt)
    gamelift.eu-central-1.amazonaws.com

Kaynak:

https://aws.amazon.com/gamelift/faq/
    https://aws.amazon.com/about-aws/global-infrastructure/

• Uzaklarda arama diyorsunuz yani hocam anladım :)

Siz ttnet kullanıyorsunuz galiba. Sizde durum nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu_

Uzaklarda arama diyorsunuz yani hocam anladım :)

Siz ttnet kullanıyorsunuz galiba. Sizde durum nedir hocam?
    Aynen öyle. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 16 Mart 2020; 15:46:50 >
  • Valla çok iyi hocam aynı adrese benim 60 civarı çıkıyor.

Turknet ile Fortnite oynayan var mı?
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    O kadar da kötü değil. Hatta Türkiye standartlarında normal gibi.
  • Şu an gündüz saatinde olduğumuz için 60 civarı hocam bugün size bi 22:00 civarı olanı atayım :D

Aslında benim problemim pingden ala ilk gönderide belittiğim şu:

quote:

Bazen iyi değerler yakaladığımda oyuna giriyorum bu sefer de oyunu resmen 30 sn civarında geriden takip edebiliyorum. Adam önüme geçip beni vuruyor ve koşup gidiyor. Ben bunu boşluk tarafından vurulup sonra vurulma sahnemi izledikten sonra farkediyorum...

Drop şelaleleri de cabası.
    Jitter yüksek olabilir. O sorunu yaşadığınız zamanlarda Nperf.com sitesinden test yapabilirsiniz. Sonuçlarda kablolu bağlantı olsa bile Jitter durumunu gösteriyor. Ya da TT'un hız testi sitesinden de yapabilirsiniz.
  • AirDroid kullanıcısına yanıt
    aynen ipler amerika bende kontrol ettim avrupa'dan franfurt,amsterdam,london,oradan da New york a gidiyor ping in 130 üstü olması normal süperonline fiber ve kablonet ten de test ettim.
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    testi görelim hocam. 130+ mı çıkıyor yoksa 100-110 civarı mı çıkıyor? Bir de üstte de belirttiğim gibi asıl mesele ping depil droplar ve oyunun bir sebepten geriden gelmesi, dalgalanmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 11 Mart 2020; 21:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu_

testi görelim hocam. 130+ mı çıkıyor yoksa 100-110 civarı mı çıkıyor? Bir de üstte de belirttiğim gibi asıl mesele ping depil droplar ve oyunun bir sebepten geriden gelmesi, dalgalanmalar.
    Merhaba

Hocam kablonet testleri.

Buda avrupa eu frankfurt kablonet

• rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sizin ttnet'ten yüksek çıkmış. Akşam vakti diye mi acaba. Bir de oyunu oynuyor musunuz? Sizde de pocke loss, drop olayları yaşanıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 11 Mart 2020; 23:25:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.