Şimdi Ara

Türknet ilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknet geçmek isteyenler özellikle engelli kardeşlerimizin dikkate almalarını ve bizlere bu ülkede ikinci sınıf insan muamelesi yapıldığını ve bir çok kurumda duyarsız insanların hak etmediği yerlerde olmaları aynı zamanda tüm bireylerin birer engelli adayı olduklarını unutmaları günümüz dünyasında inançlı insanlar olarak birde bu haksızlığın ebedi mahşeri hayatta hesabı olacağının inancını taşıyarak yazıyorum kesinlikle vaad edilen hizmeti alamıyorsunuz defalarca Twitter dan buradan oim sorunumu bildirmeme rağmen duyarsızlıkları beni üzüyor yapılacak işlem o kadar basit olmasına rağmen ısrarla yapılmaması bizim üzerimizden kazandıkları gelirlerin kendilerine helal olmaması dileklerimi iletirken yasal sürecim bittiği anda Türknet ten ayrılacağım.
    Şimdi kendilerine bir kaç sorum olacak
    - hiç kendinizle ilgili öz eleştiri yaptınızmı?
    -kendinizi bizim yerimize koyarak işlem yapatınızmı?
    - insanlık için üzerinizdeki yetkiyi insiyatif alarak kullandınızmı?
    - insanları kandırmanın veya duyarsızlığınızın size getirisi ve götürüsü maddi manevi hesabını yaptınızmı?
    -insan hayatının bir pamuk ipliğine bağlı olup bir mazlumun duasını almayı düşündünüzmü?
    -sizin bizlerden esirgediğiniz iyiliğin veya görevinizin “gün gelir sap döner,hesap döner” atasözünü düşündünüzmü?
    Sorarak sizleri Allah’a havale ediyor sorunumu çözseniz bile umursamadığımı ifade ediyorum.

• Bu arada tek amacı insanlık ve yardım olan yetkisi ve menfaati olmadığı halde sorunlara duyarsız kalmayan @kütahyalı_ramazan kardeşime teşekkür eder her iki cihanda Allah’ın rızasına kavuşması ve gönlünde ne isteği varsa bizi yaradan katında kabul görmesini Cenab-ı Allah’dan niyaz ediyorum
    Allah ayağına taş değdirmesin sağlık sıhhatini yerinde kalsın inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur37 -- 2 Mayıs 2019; 14:32:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.