Şimdi Ara

Türknet'in 1 Ay Beklettikten Sonra Bağladığı İnternet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, arızanız için olumsuz teyit verdim, tekrar kontrol edecekler. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, arızanız için olumsuz teyit verdim, tekrar kontrol edecekler. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
    Tamamdır, tekrar müşteri kaynaklı demez umarım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu sefer aktivasyon için açılan destek talebinde yasal süreç devam ediyor 48 saat, o bitince kurulum için randevu alınacak dedi bu sebeple hız düşüklüğü olabilir dedi. Fakat ev telefonunu bağlamaya geldiler ve neden kurulum yapsınlar internetimiz var? Hangisini bekleyeyim ben şimdi port değişiklini mi kurulumu mu kafam karıştı?

Kaç gün sürecek port değişikliği bir de?

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyfrooz -- 6 Mayıs 2020; 19:3:14 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu sefer tekrardan arızam düzeltilmedi. Bir port değiştirilmedi. Adamlar TT her aradığında yanlış adrese gidiyor. Bir ara biz arıza için Antalya/Fener'deyiz demişti daha sonra Antalya/Kemer'Deyiz demişti. Hep yanlış yere geliyorlar. Ondan kaynaklı olabilir mi?

@TurkNetDestek
  • Tekrardan olumsuz teyit veriyorsunuz değişen bir şey yok. Ne port değişimi oluyor ne başka bir şey. Bu gidişe 1 aya port değişecez anlaşılan.
  • Bakar mısınız artık?
  • Telefon hizmetim tamamlanmış. Fakat hız sorunum var 26mbps'e sabitlenmiş. Lütfen o hız limitini kaldırır mısınız? Şu anda hızım gayet iyi fakat hat zayıflaması aşırı fazla. Diğer destek kaydımda port değişikliği için ekiplere bilgi verildi dedi hala gelişme yok.

Destek no : 32497787

Müşteri no : 1640701

@TurkNetDestek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.