Şimdi Ara

TÜRKNET İNTERNET-TELEFON ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20 Nisanda türktelekom dan türknet e geçiş yaptım. İlk birkaç gün 1-2 megabit internet vardı. Sonra tamamen gitti ve bugüne kadar da gelmedi. 23 nisanda açılan arıza kaydı hala devam ediyor.

Müşteri hizmetleri malum tamamı bilgisayar, kimseye ulaşamıyorsun. Twitter dan son 15 gündür hergün yazıyorum ondan da bir sonuç alamadım.

DSL ışığı yanmıyor. Telefon hattı da çalışmıyor. Mevcut numarayı aradığımda çevir sesi gelmiyor.
    TÜRKNET İNTERNET-TELEFON ARIZASI

Bu arada ilk günler 1 megabit internet varken TRANSMİSYON:VAE ADSL yazıyordu, şimdi YAPA yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlrylmz -- 11 Mayıs 2018; 14:30:30 >

• Hattınızı yapa'ya geçirmişler ama ya porta sinyal vermeyi ya da kablo bağlamayı unutmuşlar
    @TurkNetDestek
  • Telefon numarasını açık alanlarda paylaşmayın siz yine de TürkNetDestek ile görüşün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Yapa olan hatlara türknet mi bakıyor, yoksa yine türktelekom ekibi mi geliyor.
  • Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Normal şartlarda sorununuz bu kadar uzun sürmemeliydi. Ben hizmetinize ulaştım ve arkadaşlarımın 18059123 numaralı destek kaydınızla hizmetinizi en ince ayrıntısına kadar incelediğini ve işlemlerin devam ettiğini görüyorum. Sorun ile alakalı olarak TT ekipleri ile iletişime geçilmiş. Bu süreci hızlandırmak adına ben devreye gireceğim. En kısa süre içerisinde hizmetinizi kullanmaya başlamanız için elimden geleni yapıyor olacağım. Bir sorun olursa bu süreç içerisinde istediğiniz zaman bana PM üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    20 gündür olmayan internetin ardından, ctesi günü bugün için sorunun çözeleceği mesajını aldım, fakat değişen birşey olmadı.
    @TurkNetDestek te istediğiniz zaman pm ile ulaşabilirsiniz dedi ama, bugün 4 tane mesaj atmama rağmen hiçbir dönüş yapmadı
    Cuma günü müşteri temsilcisi aradı ve artık kendisi ilgineceğini söyledi ama bugün o da aramadı.

Aboneliğim 20 nisanda başladı ve 23 nisandan beri internetim hiç yok. ilk birkaç gün de 1-2 megabit internet aldım.
    Şu anda nisan-mayıs aylarından hiç kullanmadığım internet için toplam 82 liralık fatura geldi ve bu faturaları ödemeyeceğim.

Yapamıyorsanız adam gibi söyleyin ve borçları silip iptal edin.
  • cmlrylmz C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuzun beklenenden uzun sürmesi sizin kadar bizi de üzüyor. Bana PM üzerinden ulaştınız. Bu mesajınıza iki saat sonra geri dönüş yaparak hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numarası istedim ve sizde bana gönderdiniz. Sizin hizmetinize ulaştım ve arkadaşlarıma detaylı bilgi tekrar verdim. Ancak yoğunluk nedeniyle size geri dönemedim. İlgilenilmiyor olarak algılamanız beni çok üzdü.

Sorununuzu TT tarafına ilettik. Onlardan net bir geri dönüş bekliyoruz. Ben tekrar elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    23 günlük aboneliğimin 20 günü internet yok ve 82 lira fatura geldi diyorum. "İlgilenilmiyor olarak algılamanız beni çok üzdü" diyorsunuz.

Anlatmaya gerek yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.