Merhaba arkadaşlar. Turknet 35 mbps tarifesini kullanıyorum. 2 yıldan beri aboneyim. 4 ay kadar önce hizmeti dondurdum ve bugün itibari ile aktiflestirdim. Sağlayıcı, modemi resetleyip kurunuz dedi ve resetledim. Daha önce de aynı modemi kullanıyordum. Defalarca yaptığım şey yani. Ama ne yaptıysam internete bağlanamıyorum. Geçen sene internet ışığım durup dururken sönünce teknik destek gelip wan ayarları ile uğraşarak yapmıştı. Ben de wan ayarlarına baktım. Sanırım sorun burada. Ekran fotoğraflarını buraya koyuyorum. Modemim tp link td wd9970. Çözümu bilen arkadaşlar lütfen yardım
An itibari ile sadece turk.net sitesine baglanabiliyorum. Flood yapmak istemiyorum ama bu nedir ya. Iss sitesine giriyor hatta mesaj bile yollanıyor ama başka sitelere girilmiyor
Mevcut hattına fatura çıkartmışlar ve borcundan dolayı aboneliğini askıya almışlar diye tahmin ediyorum. E tabii ki ulaşabileceğin bir müşşteri temsilcisi de yok... 0212 703 43 71 ile görüşebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme