Şimdi Ara

Turknet internetimi kapatmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5616138981 aboneliğim türknete dilekçe yolladım hala kapatılmadı internet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne zaman yolladınız 24 saat içinde sinyalin kesilmesi gerekiyor.
  • Ben mesaj olarak diyorum bilgilendirme gelmedi tarafıma

• Merhaba, paylaşmış olduğunuz numara ile sisteme giriş yapamıyorum. Sisteme giriş yapamadığım için hizmetinizi kontrol edemiyorum. Rica etsem bana müşteri numaranızı ve ya sistemde kayıtlı olan GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    5616138981adsl@turknet.com neyi atıyım anlamadım

• Arkadaşlarım sizi iptal işlemleriniz ile ilgili olarak bugün 14.03.2018 13:24:38 sonu 58 58 ile biten GSM numarasından sizi aramışlar. Ancak GSM numarası kapalı olduğu için iletişime geçilememiştir. Bu dördüncü kez yapılan arama olduğunu görüyorum. Sistem üzerinde kayıtlı olan sabit hattınız ise yanıtsız çıkmaktadır
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Niye arıyosunuz kardesim iptal etsenize sıkıntınızmı var iptal edin diye dilekçeyi yanlış yollayacak halim yok beni arıyolar aramayın iptal olsun dilekçemi yolladıktan sonra iptal edilcek yazıyo sitede arancaksınız yazmıyoki

• telefonu açman lazım seni ikna etmek için arıyorlar aç kapatın de
  • maxe M kullanıcısına yanıt
    Niye dilekçe yolluyorumki o zaman kardeşim yok numaramı değiştirdimde o hattı bulursam açıyım saçmalığa bak

• Edit : sivaslı değilim sivaslı olana verebilirm numarayı

• Son sözlü onay almaları gerekiyor o yüzden, sözlü onay alınmaz ise dilekçe düşer (iptal olur) ve hizmetiniz geri açılır (ben böyle biliyorum)

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Tamamdır dur ayarlıyım ya lanet gitsin bunlarda ne çok şey istiyor abone olurken ben bile görüşmedim arkadaşım adımı soyadımı falan yazdı hiçbişey yapmadım kapatırken ooo

• Yanlış anlaşılmasın ama kabahat sizde işleyiş bu şekilde(her firmada böyledir ikna için aranırsınız ve sebep sorulur Turkcell Superonline danda aynı çağrıyı aldım d smart Dan da türknet den de). Ben test etmek için abonelik açtım kapattım hiç sıkıntı çıkmadı aradılar neden dediler şu şu şu sebepler dedim kapattılar. Sonra gerçek ev telefonumu taşıyıp hizmet almaya devam ettim

• Sözlü onay işin bahanesi seni kapatmaman için ikna etmeye çalışacaklar indirim falan teklif eder

• Adamları arıyorum bayan kimseyi bağlamadan kapatıyor sesli yanıt falansdiyor yazık ya belamıdır nedir bunlar

• Mesaj geldi hizmetiniz iptal edilmiştir diye telefonu açınca şimdi kapandı dimi tamamen hizmetim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.