Şimdi Ara

TürkNet kotasız 4.5G mobil internet tarifesi hakkında... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vodafone Limitsiz tarifem var. Sınırsız olarak kullanıyorum. Bir dönem tüm evimde modeme sim kartımı takarak sabit internet hattı gibi kullanmıştım. Yok diye bişey yok firma kaldırabileceğini düşünüyorsa yapar. Benim tarifem de eski tarife zaten yeni abone alınmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

5G Geldikten sonra kotasız olmak zorunda. Çok hızlı çünkü. 5G'yi sebep göstererek herkes gücünü göstermeli. BTK'ya kotasız yapmaları için ikna etmeliyiz.

5G, onların kaçamayacağı tek bahanemiz olacak. Unutmayın. Hatta 2026'lara doğru geleceği doğru ise ülkemize. 5.5G gelecek yani, 5G+ gibi birşey. 5.5G demeyedebilirler, 5G+ adınıda verebilirler. O dahada hızlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 27 Haziran 2024; 17:20:22 >
  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Bölgenin yoğunluğuna göre değişir o. 5G çok hızlı olacak diye bişey yok. Hele bizim ülkemizde hiç yok. Şu anki 4.5G’de aldığımız hızlar zor bela 3G hızları zaten.

Ben Didim gibi küçücük ilçeden rahat 230 Mbps Download, 65 Mbps Upload alıyorum. Türkiye genelinde hala mı yavaşlık var mobilde?

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Ülkede şebeke olmayan bölgeler var hocam sen ne anlatıyorsun?

Evet ama yinede şebeke olan bölgelerde yararlanalım en azından.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.