Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
30
Favori
137.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 buçuk saatlik kesintiden sonra az önce internet geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 14 Aralık 2024; 21:55:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • isikayhan kullanıcısına yanıt

Bende geldiğini yazmaya girmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk telekom Dün Cumhuriyet mahallesine fiber altyapısını bitirdi binalara kadar kablolar çekildi Sevindirici bir haber. 5 yıldır turknet kullanıyorum 50mbit hız alıyorum TT altyapısı kullanarak fiber kullanabilecek miyiz?

• corsd kullanıcısına yanıt
    100 mbite kadar hız veriyor turknet kullanabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdsl olarak 75mbit veriyor eve gelen hız 50mbit port yakınlığım 120 metre sorunsuz şekilde kullanıyorum.

• Merhaba herkese,

Yaklaşık 45 dk. 1 saat kadar önce internette yavaşlık, videolarda takılma olduğunu gördüm.

Hemen hız testi ile kontrol yaptığım zaman kablolu ve kablosuz şekilde hızın sabit 90 Mbps civarı sabitlenmiş olduğunu fark ettim.

Acaba bölgesel bir durum mu, bana özel birşey mi merak ettim. Rica etsem okuyan kişiler hız testi yaparak bilgi verebilir mi. Birden bire internet hiç kesilmeden olan bir durum oldu..

Sayın @TurkNetDestek yetkilisi, Destek Kaydı 84779873 numarası ile oluşturuldu. Cevap bekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de mevcut sanırım bölgesel bir sıkıntı var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ChaosFİre C kullanıcısına yanıt
    Hızlı cevap ve bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Demek ki bir çalışma yada arıza durumu söz konusu. Komple gitmesinden iyidir. En azından bağlantı var. Kısa sürede çözülür umarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba tekrar,

Dün gece hızda yaşanan düşüş sebebi ile konu açıp burada da dile getirmiştim. Sabah erkenden çıkıp işe geldiğim için kontrol edememiştim. Destek kaydında gece hız ile alakalı arıza olduğu, sabah saatlerinde giderildiği yazılmıştı.

Az önce uzak bağlantı ile eve bağlanıp kontrol ettiğimde hiç bir şeyin düzelmediğini, sorunun hala devam ettiğini gördüm. Hızım sabit 93 Mbps çıkıyor D/U her ikiside. Ping dün gece 4-5 gibidi. şuan 1 gösteriyor sadece.

Sayın @TurkNet Destek yetkilisi,

Az önce inan bey ile telefonda yaptığımız görüşmede uzak bağlantı yaparak kontrol edildiğinde ONT cihazı ile Modem arasında bir tutarsızlık durumu oluştuğu, bağlantının 100 Mbps de takılı kaldığı fark edildi.

Uzaktan reset işlemi ile sorun çözülmüştür.

Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 2 Ocak 2025; 14:51:4 >
  • Fiber 1000 Nezaman gelecek 8 kişi hazırda bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.