Şimdi Ara

Turknet kullananlar yorumlar? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
1
Favori
20.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam vatan bana 3 km uzakta 5 dk mesafe diyorum odemeyi netten yapayim burdan alayin yok onun icin o kadar para istiyorlar birde dusunun adam onu kargoya verecek ordan ana merkeze ordan benim bulundugum yerdeki subeye ordan bana gelecek rezalet birak ben alayim iste neyin kafasi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atakanu35 kullanıcısına yanıt
    Vatanda normal bi magazda 120 tl. Ayrica ben kargo dahil 96.98 tl ye ankaradan bildigim bi firmadan siparis verdim. Bugun kargoya verilecek. Bakayim duruma gore soylerim isterseniz oradan alırsınız.

• Az önce aradim mh ni. Port icin basvuru yapilmis dun. 24 saat icinde aciliyormus port. Gun icinde acilmasini bekliyorum. Yeter artik aaaaa :)

• hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    Bende bekleme asamasindayim hocan . Insallah hemen acilir sizin .d bu port muhabbeti ne tam olarak herkese mi yapiliyor. Siz biyerden nakil mi yaptiniz turknete

• quote:

Orijinalden alıntı: atakanu35

Bende bekleme asamasindayim hocan . Insallah hemen acilir sizin .d bu port muhabbeti ne tam olarak herkese mi yapiliyor. Siz biyerden nakil mi yaptiniz turknete

Yok hocam sıfırdan kurdurdum. Port olayi su hocam. Portlari kiraliyorlar bunlar tt den. O portlardan sana bitane ayiriyorlar. Bu asama o asama. Ama uzun surmesi sacma iste. Neyse yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Ins. Aksama kadar çözümlenir. Modemde gelmis ankaradan. Bu aksam nete girebilirim ins. :)

• Sifre ve kullanici adi geldi nihayet. 6 gibi nete baglanmayi deneyecegim evden :)

• Ben hala bekliyorum ttnet ve turknetin anlaşmazlığı yüzünden 9 gündür oyalanıp duruyorum şik.var ve btk'ya şikayette bulundum defalarca mh.lerini aradım sözde genel müdürlük nezdinde acil çözüm kaydı alınmış ama nafile, türknet bölgenizde altyapı çalışması varmış diyor, telekom santrale gittim iki defa onlar da herhangi bir çalışma yok diyor taahhüdü bozsam benden ücret talep edecekler üstelik daha da fazla beklemek zorunda kalacağım. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

• hizliresim.com
    Screenshot 2014-09-16 19 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/AYAZ1z
    hizliresim.com
    Screenshot 2014-09-16 19 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/EEVQPv

şu anki değerler bunlar arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo__mboy -- 16 Eylül 2014; 19:31:31 >

Değerler gayet güzel hocam. Hat değerlerinizi de atabilir misiniz? Modem arayüzünden.
  • quote:

Değerler gayet güzel hocam. Hat değerlerinizi de atabilir misiniz? Modem arayüzünden.

Nasil giriliyor hocam. Bilmiyorum. :) modem arayuzume 192. Vs. Diyerek giriyoruz oradan ne yapmam gerekiyor.

Hocam her modemde farkli olur ama oradaki menulerde girdiginizde snr . Hat zayiflamasi falan yazan bir menu cikar. Tahminimce wan yada adsl baslgi altndadir

http://i.hizliresim.com/gLkLRb.png

Rakamsal tek bulabildigim bunlar hocam.

Doğru yer hocam zaten hattınız max 12mb destekliyor Snr değerleri güzel. Yani 10 12 mb arası rahat sıkıntısız kullanırsınız diye düşünüyorum.
  • quote:

Doğru yer hocam zaten hattınız max 12mb destekliyor Snr değerleri güzel. Yani 10 12 mb arası rahat sıkıntısız kullanırsınız diye düşünüyorum.

Eyvallah hocam. Bide digiturk play alayim diyorum. 229 tl. 6 ayda premium uyelik beles. Normalde asil amacim sadece premium uyelik alip basket maclarini izlemekti. Ama 229 tl de iyimis. 1200 kbps kalitesinde. Takilmadan izleyebilir miyim ki acaba?

Takılmadan izlersiniz hocam bir yakınım var onun 10 mb hızına yakın neti var izledik hiç sorun çıkmadı. Hatta aklınızda bulunsun o bjk liydi fb li bir arkadaşı ile ortak aldılar fb maçlarını o bjk maçlarını o izliyor. derbilerde ev sahibi izliyor
    Aslinda cok mantikli ama ortak bulmak zor maalesef :) etrafimda futbol delisi cok yok :) bide kota ne olur acaba. Bir mac 1.3 gb diyorlar. O zaman hayli hayli yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo__mboy -- 16 Eylül 2014; 21:11:58 >
  • Speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    http://www.speedtest.net/my-result/a/967680049
    buda cepten yaptigim test.

Baglanti cok stabil gorunuyor

• quote:

Baglanti cok stabil gorunuyor

Umarim boyle devam eder hocam :)

• Bu turknet tr nin her yerine hizmet veriyor mu? Tt alt yapısı kullandığı için..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.