Şimdi Ara

Turknet Mağduriyettir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
  • cemyy C kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bunun üzerine ekteki maili aldım. Böyle bir iş yapma şekli olabilir mi ya? Köşedeki bakkal abi bile işinde sizden daha profesyonel!

Alıntı

metni:
    @TurkNetDestek

Turknet Mağduriyettir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milleniye çöp deyip türknet e gidersiniz

Böyle rezillik çekersiniz.

Üzüldüm bu durumları yaşadığınıza. Umarım en kısa zamanda çözüm bulunur

Merhaba, evrakların bir an önce sisteme yüklenmesi için ilgili birimimize önceliğini ilettik. Kısa süre içerisinde evrak kontrolü yapılarak sisteme yüklenecektir. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.

"Merhaba,

Müşterimiz ile görüştüm. Belgelerinin teslim edildiğini sisteme yüklenmesi için ilgili birim ile iletişime geçtiğimi ilettim."
  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi kontrol ettiğimde yerleşik operatörden gelen bilgiyi doğrudan size aktarıyorum. Sorunu çözmek için yerleşik operatör ile iletişim halindeyiz. Gelişme olması durumunda arkadaşlarım size bilgi verecektir.
  • Sorun sizde hocam. İç tesisatınızda arıza var. Yenilerseniz sorununuz çözülecektir.

• Zaten normal de maksimum 1 haftada geçiş yapılıyor.
    Hem geçene kadar eski interneti kullanıyorsunuz.
    Biraz abartmışsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 5 Aralık 2020; 9:29:1 >
  • taahhütüm bittiği için aylık 250tl den fiyatlandırılıyorum. Yani geçmediğim her gün bana giriyor benim çok bilen güzel kardeşim. Ayrıca maksimum 1 hafta demişsin, bugün itibariyle de kargolarımın ulaşmasından itibaren 7 gün oluyor. Buradaki dolandırıcılık satışı yaparken 2 saat olan sürenin satıştan sonra 7 günü geçmesi. Üstelik fatura tarihim de başvuru yaptığım günden başlıyor. Ben sana daha nasıl bir dolandırıcılık anlatabilirim ki?

Bu avanak amatör firmayı tercih etmemin sebebi fiyatı ve kargoların ulaşmasından sonra 2 saatte aktive edeceklerini söylemeleriydi.

gel gelelim 48 saat içinde hallediyoruz demelerinin üzerinden bile 4 gün geçti. hala daha da ne arayan var ne soran.

turkneti araştırıp da geçmeyi düşünen ve bu yazıyı okuyan biri varsa sakın geçme kardeşim. Ben bugün itibariyle millenicoma başvurumu yapmış bulunuyorum. 20tl fazla veririm, salak değil insan muamelesi görürüm

@TurkNetDestek

@press-tij

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemyy -- 7 Aralık 2020; 11:25:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemyy

taahhütüm bittiği için aylık 250tl den fiyatlandırılıyorum. Yani geçmediğim her gün bana giriyor benim çok bilen güzel kardeşim. Ayrıca maksimum 1 hafta demişsin, bugün itibariyle de kargolarımın ulaşmasından itibaren 7 gün oluyor. Buradaki dolandırıcılık satışı yaparken 2 saat olan sürenin satıştan sonra 7 günü geçmesi. Üstelik fatura tarihim de başvuru yaptığım günden başlıyor. Ben sana daha nasıl bir dolandırıcılık anlatabilirim ki?

Bu avanak amatör firmayı tercih etmemin sebebi fiyatı ve kargoların ulaşmasından sonra 2 saatte aktive edeceklerini söylemeleriydi.

gel gelelim 48 saat içinde hallediyoruz demelerinin üzerinden bile 4 gün geçti. hala daha da ne arayan var ne soran.

turkneti araştırıp da geçmeyi düşünen ve bu yazıyı okuyan biri varsa sakın geçme kardeşim. Ben bugün itibariyle millenicoma başvurumu yapmış bulunuyorum. 20tl fazla veririm, salak değil insan muamelesi görürüm

@TurkNetDestek

@press-tij

Korona nedeniyle yoğunluk olduğu için taahhütün bitmeden en az 1 - 2 hafta önce başvuru yapabilirdin. Belirtilen süreler normal günlerde işliyor.

Ayrıca kullandığın gün kadar borç çıkar diye biliyorum. Aylık ücret çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 7 Aralık 2020; 12:2:43 >

• O yüzden kullandığım her gün bana giriyor yazıyorum. Sen firma çalışanı mısın yoksa avukatı mısın? Burada takılman gereken şey firmanın söylediği yalanlarken bana akıl vermeye çalışıyorsun. Niyetin nedir? Taahhütümün bittiğini faturamdan öğrendim fakat buradaki problem türknetin bana yalan söylemesi ve hizmet vermemesi. Tekrar soruyorum firmayla bir bağlantın mı var yoksa da amacın nedir?

firma bana biz bu işi 1 haftadan önce çözemeyiz deseydi bu kadar problem etmezdim ama firma bana 2 saatte hallederiz dediği için problem oluyor. Üstelik şu an türknete hiç kullanmadığım internet üzernden 7 gün fatura borçluyum.

@press-tij

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemyy -- 7 Aralık 2020; 12:29:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemyy

O yüzden kullandığım her gün bana giriyor yazıyorum. Sen firma çalışanı mısın yoksa avukatı mısın? Burada takılman gereken şey firmanın söylediği yalanlarken bana akıl vermeye çalışıyorsun. Niyetin nedir? Taahhütümün bittiğini faturamdan öğrendim fakat buradaki problem türknetin bana yalan söylemesi ve hizmet vermemesi. Tekrar soruyorum firmayla bir bağlantın mı var yoksa da amacın nedir?

firma bana biz bu işi 1 haftadan önce çözemeyiz deseydi bu kadar problem etmezdim ama firma bana 2 saatte hallederiz dediği için problem oluyor. Üstelik şu an türknete hiç kullanmadığım internet üzernden 7 gün fatura borçluyum.

@press-tij

Türknet kullanmadığın borcunu siler merak etme.

Ayrıca turknetle abone olmam dışında hicbir bağım yok...

Savunan da yok.

Bu kadar atarlanmana gerekte yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 7 Aralık 2020; 13:5:20 >

• danışmanlık şirketi açsan başarılı olursun dostum Turknet Mağduriyettir 

Merhaba, normal şartlarda aktivasyon süreciniz 3-7 iş günü içerisinde tamamlanıyor evet bu doğru. Ancak bazı durumlarda süreç bundan biraz daha uzayabiliyor. Aktivasyon ekibinde yer alan arkadaşlarımız hizmetleri en kısa süre içerisinde aktif etmeye çalışıyor.

Şöyle düşünelim isterseniz; Bir İSS fatura çıkaracağı bir kullanıcısının hzimetini ne kadar hızlı bir şekilde aktif ederse o kadar kar etmiş olur ve faturalama sürecini başlatmış olur. Bu çerçeveden bakacak olursanız bizim de her kullanıcımızın hizmetini o kadar hızlı gerçekleştirmeye çalıştığımızı görebilirsiniz. Bu size sadece küçük bir örnek...

Keşke bir olumsuzluk yaşanmasaydı da hizmetinizi size söylediğimiz zaman aralıklarında aktif edebilseydik. Bu konuyu önem derecesini arttırarak aktivasyon ekibime iletiyor ve en kısa sürede size geri dönüş yapmalarını sağlayacağım.
  • şöyle düşünelim destek bey, bir kullanıcı hızlı aktivasyon ihtiyacı olduğunu, bunu sağlayamazsanız başka operatöre geçeceğini beyan ediyor. Sizin satış ekibi de müşteri kaçmasın diye sağlayamayacağı bir hizmeti, hızı taahüt ediyor.

Adama 2 saat denmiş, olmayacaksa başka operatöre başvurayım demiş. Siz şimdi burada 3-7 gün diyorsunuz. Ne iş?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sorun şu, ben başka yere başvurmayayım diye 2 saat deniliyor. Sonra 48 saat içinde halledeceğiz deniliyor ve bu sözün üzerinden 5 gün geçiyor.

siz bir müşteri düşünün, iss sürekli zaman hakkında yalan söylüyor ya da verdiği sözü tutmuyor. Ne düşünürsünüz?

@TurkNetDestek

• Türk Telekom'dan bıkıp TürkNet'e geçtik aynı bıkkınlık burada da hasıl oldu. Sürekli dalgalı bir internet var zaten iki gündür hiç internet yok. Kayıt oluşturduk yok fişi çek yok kabloyu tak demeye başladılar. Biz bu yalanlara Türk Telekom'dan alışkınız. Fişi çekince internet düzelseydi Türk Telekom'dan TürkNet'e geçmezdik. Herhalde TürNet'e verdiğimiz şansı da kullanamadı TürkNEt. Başka yollar deneyeceğiz artık.

Konuyu ben direkt olarak aktivasyon birim yöneticilerime bildirdim. Umarım kısa süre içerisinde hizmetiniz aktif hale gelir.
  • Bana da el atın internet yok. İşim gereği evden çalışıyorum ve cep telefonu internetinden yiyoruz. Bizim bu mağduriyeti kim finanse edecek ey TürkNet? @TurkNetDestek

• Ya çıldırmak üzereyim, perşemve günü evraklarımı kaybettiğinizi söylediniz yeniden gönderdim. Bu sefer de turk telekomda sabit numaram olduğu için yeniden başvurmam gerektiğini söylediniz. Sizin tarafınızdan yeni başvuru için arandım, bu sefer de adresimde fiber desteği olmadığı ortaya çıktı! Hanımefendi ben 2 yıldır bu adreste fiber kullanıyorum dediğimde de telefonu suratıma kapattı.

Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz ya artık?

@TurkNetDestek
    @Turknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemyy -- 12 Aralık 2020; 14:58:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.