E-devlette adalet bakanlığından dava ve icra sorgulamayada bakın. |
TurkNet Modem İade (4. sayfa)
-
-
Baktim,bisey gorunmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman iyi; avukatlık bürosu diyince borç çıkıp icra çıkar diye söyledim.
-
Merhaba, sizin için tekrar kontrol ettim ama ödenmemiş faturanız bulunmuyor. Modem faturasının iptali de yapıldı -
Evet su an sorguladim bankadan,fatura gorunmuyor. Cok ugrastirdiniz beni 2 gündür.
Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm😔 -
Şimdi anlamadığım internet aboneliğimi iptal ettirdim müşteri hizmetleri mobil uygulamayı kullanıp takip edebilirsiniz dedi modemimi gönderdim akıbetini merak ediyorum ne uygulamaya girebiliyorim ne de müşteri hizmetleri numarama cevap veriyor ama yeni üyelik için aradığım da telefon 2. Kez çalmıyor bile hemen cevap veriliyor bunun açıklamasını herhalde kimse anlamıyor sanıyorlar
Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz? Size yardımcı olmak isterim. -
Sorunu çözüme kavuşturduğunuz için teşekkür ederim
Rica ederim -
Bende aboneliğimi iptal ettirdim. Modem iadesi ile ilgili mesaj geldi. 10 gün içinde olayını tam anlayamadım. Kargoya mı 10 gün içinde vermemiz gerekiyor yoksa sizin adresinize mi 10 gün içinde ulaşması gerekiyor ? Başka bir sehirdeyim şuan acil cevap lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajesticTale -- 20 Ağustos 2023; 19:44:1 >
10 gün içinde Türknet'e ulaşması lazım.
-
Merhaba, abonelik iptal edildikten sonra 10 gün içinde iade edilmesi gerekiyor. -
Üyeliğimi iptal ettirdim ve modemi beğendim, iade etmek istemiyorum. Bu durumda sadece 296 lira ödemem yeterli mi?
Merhaba, GigaFiber hizmet mi alıyordunuz? -
Merhaba, hizmet nakil yaptırıyorum. Dün ekip arkadaşlarınızdan mesaj aldım, soru sordum fakat dönüş yapmadılar.
Abone No: 1890085
Destek Numarası: 68007266
-
Merhaba, ekiplerimiz gün içinde kayıtların güncellemesini sağlıyor. Sadece modemi göndermeniz yereli olacaktır, ekiplerimiz detaylı bilgi ayrıca kayıt üzerinden iletecekler. -
Merhaba. Türk Telekom altyapısından hizmet alıyurum. Modemde zaten Türk Telekom modemi.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X