Şimdi Ara

Türknet neden yeni paketler çıkartmadı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet, sizin alt yapınız maksimum 650 mbit destekliyor. Ama benim eve gelen cat5e kablomun ucuna cat 5 baglamislardi. Bendr onu dun telekom ekbine çıkartırip cat 6 baglattim. Sizde belki cat 6 hat cektirirseniz internetiniz 1 gbit/sn olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?t=970&v=7c2JvjVPEiI&feature=youtu.be

16:12'de bu soruya biraz kaçarak da olsa cevap veriyor. Diğer kanalların röportajlarında görememiştim bu tarz soruyu.

Özetle Cem Bey, Türk Telekom'un port fiyatlarındaki indiriminin devam edip etmeyeceği gibi belirsiz konular yüzünden yüksek hızları vermediklerini dile getiriyor.

• BerkantEser kullanıcısına yanıt
    Ortak altyapı üzerinden şu an için en fazla 100 Mbps' te kadar hizmet verebiliyoruz. Gigafiber altyapımız üzerinden 1000 Mbps' te kadar hizmet veriyoruz.
  • Neden Turknet'ten bu hizmetler bekleniyor ki? Şu anda türknet fakirden aldığı 16-35 arası tarife ücretini Gigafiber'i en çok nerede satabilecek yerlere döşüyor. Tekrar ediyorum bu adamlar hayır kurumu değil kar getirmeyecek hiçbir yere bunu getirmeyecekler. çünkü kapitalizm bunu gerektirir.

Aşağıdaki resimde görüldüğü üzere şimdilik sadece 3 şehirde var görünüyor. Buralarda zaten Türkiyenin en büyük 3 şehri ne tesadüf!

Türknet neden yeni paketler çıkartmadı ?

Türknet hizmeti getirmiyor mu bırakın en iyi hizmeti kim veriyorsa ona geçin.

Son 3 seneden kullandığım iss firmaları Turknet ,Netspeed, Comnet,Tbtnet Gibirnet,Turkcell Sol, Poyraznet (halen,yeni)

Pelicell 250/30----->165/ay 12 ay tahahhüt

İnternet Kutusu 250/30 ---> 160/ay tahahhütsüz

Poyraznet 200/10 ---------->160/ay tahahhütsüz

Comnet 200/10------------->189/ay tahahhütsüz

Netspeed 200/10 ---------->196/ay tahahhütsüz

upload ihtiyacınız daha mı fazla gibirnet +50 TL fazlasına 30 mbit upload veriyor normal tarifenin yanına.Türknet'in ne düşmanıyım ne dostuyum türknet şu anki fiyat politikası ile sadece müşteri kaybeder. Yukarıdaki servis sağlayıcılardan fiber altyapınız varsa eğer hepsinden aynı oradan performans alırsınız. Sadece yurtdışı çıkışını nerden yapıyorsa -+5 ping etkiler.

Araştırın, okuyun sahip olmak istediğiniz konu hakkında en fazla bilgiye sahip olun. bunu bu konuda özelinde söylemiyorum. bunu hayatınıza adapte edinki ne kimseye hakkınızı yedirin ne de kimsenin hakkını yiyin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.