Şimdi Ara

TürkNet Pubg Ping Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uygun bir başlık bulamadım. Buraya bari yazayım. Türk Telekom hattımı kapattım. Türknet'in verdiği hızın yarısını Türknet'in bir buçuk kat fiyatıyla söylüyorlar. Kabul etmedim.Türknet'i denemeyi düşünüyorum. En kötü ihtimal beğenmezsem 60 lira kurulum bedeli öder, bir iki ay dener kapatırım diye düşünüyorum.

Kullanımıma gelince. Ayda bir iki oyun indiriyorum. Online oyun oynuyorum. Netflix'ten takip ettiğim diziler var. Arada da youtube. Aylık kullanımım en çok 150 gb oluyor. Çoğu zaman 70-80 gb aralığında. Yani bu kadar kullanıma çok para vermek de istemiyorum.

Merak ettiklerim şunlar:
    Online oynarken sıkıntı yaşar mıyım?
    Kesinti olur mu?
    Türknet müracaatı yapmalı mıyım? TT devam mı etmeliyim yoksa Vodafone, Superonline gibi başka bir tavsiyeniz mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uğur37 kullanıcısına yanıt
    Hiç kesinti yaşamadım fakat oyun oynarken problem çok büyük. Ping... Denemeni tavsiye ederim. Millenicom sanırım TürkNet'ten daha iyi bi servis sağlayıcı. En azından teknik destek daha iyi.
  • Mustafa.D.K. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bir iki ay deneyelim bakalım. TT hala arayıp teklif yapmakta. Henüz kapama aşamasında olduğunu söylüyorlar. Türknet'e müracat ettim fakat sözleşmeyi yarın göndereceğim. Umarım TT iyi bir fiyat teklif edip uğraştırmaz. Ping olayını çok yerde okudum, göz korkutucu. Eğer öyle olursa da ilk fırsatta kapatıp millenicom'u bir denerim. Taahhütsüzmüş o da, şimdi inceledim sayenizde haberim olmuş oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulaşma turknet 3 aydır ben düzelmesini bekliyorum 3 ayda 1 ay düzgün kullanmadım özellikle 20:00-24:00 arası turk telekomdan iyi teklif alaırsan maceraya girme tavsiyemdir...
  • uğur37 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sakın bulaşma. Kopmayan internet kopmaya başladı. İllAllah ettim. Üstelik sabit ip bile aldım. Yemin ediyorum bir arkadaşımıda TürkNet'li yaptırmak üzereydim. Net gidiyor 10 Dk. sonra geliyor fakat eskisi gibi değil. Bazı siteler hiç açılmıyor. Pubg bile açılmıyor gerisini sen düşün :) Bu kadar adi bir firma olamaz. Yarın Milleni'ye başvuruyu göndericem. Birde onu deniyim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa.D.K. -- 21 Şubat 2019; 21:49:34 >
    İyi günler, coğu değerlerimiz aynı pubg de ve League of legends , apex legends gibi oyunlarda ben de bu problemi yaşıyorum teknip ekip geldi, hız testi vs yaptılar her şey normal dediler bir türlü yok abi çözüm bulamadım, yaklaşık 2 yıldır sibanet kullanıyorum türk telekom alt yapısı kullanıyor nasıl oldu ne yaptılarsa şu 1 haftadır anlık ping yükselmesi her saatde yaşıyorum. Bende milenicom'a geçip onları da denemek istiyorum. Youtube twitch vs internette takılmakta hiç bir problem yok gayet güzel hız veriyor fakat gel gelelim oyunlarda internet ping değerleri kafayı yediriyor. Çözüm bulursanız yazarsanız rica ederim...
  • yuemyusuf044 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben netgalaksiye başvurdum. Pazartesi evrakları göndericem. Araştırdım hiç ping problemi falan şikayetçi yok. Milleni yurtiçi pinginden çok şikayetçi var. Göz önünde bulundurun bu konuyu bence.
    Altyapı olarak fiber var bulundığum yerde, malesef fiyatlar çok pahalı ''netgalaksi''.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.