Şimdi Ara

Türknet Randevu verip gelmemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen yarın açarlar. Her ihtimale karşı buradaki destek hesabına pm atın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 23 Mart 2020; 20:12:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Attım ama dönüş olmadı pm’den. Sabah ola hayrola diyelim :)

• gelip cektiler interneti kobloda cektiler 110 tl verdim ama sonucta internete baglandım:))
  • Merhaba, kurulum işlemlerinin bugün yapıldığını PM üzerinden teyit ettik. Keyifli kullanımlar dilerim
  • Merhaba, evraklarınızı kontrol ederek sisteme yükledik. Bugün telefon başvurunuzu yaptık. Telefon hizmetinizi aktif ettikten sonra internet başvurunuzu yapacağız.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerin yoğunluğuna bağlı olarak kurulum işlemleri ertesi güne sarkabiliyor. Müşterimizin kurulum işlemi için 23.03.2020 tarihine randevu verdik. Ancak bir ertesi gün kurulumu gerçekleştirdik.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Vdsl geçiş talep ediyorum. Paket değişikliği kısmında sadece 16 seçeneği var. Eski iss deki port bağlanmış 35mb paket tanımlanmış olsada adsl 16mb vermişsiniz. Vdsl geçişi için ne yapmam lazım.

• Turk Telekom da uymuyor kendı müşterisine randevu veren turk telekom gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Turknet destek banada yardımcı olun. Vdsl geçiş yapmak istiyorum yeni aboneyim. Oim de seçenek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim
  • muratt042 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paket değişikliği talebiniziwww.turk.net/oim sayfamızdan 'paket / tarife işlemleri' kaydı açarak iletebilir misiniz? Uzun süre paket değişikliği yapılmazsa bana PM üzerinden iletebilirsiniz.
    Hocam adsl 16 seçeneği var bi tek. Oim den yapamıyorum. Şikayet kısmından durumu anlattım inceliyoruz dendi.

Seçici mi davranıyorsunuz pm den yazdım cevap vermiyorsunuz?

• Ben size vdsl başvurusu yaptım eski iss deki adal portu vermişler yine paketim vdsl ama port adsl olduğu için paket seçimininde üst hız yok. Vdsl geçişimi yaparmısınız

• Mehmet3707 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal işlemlerinizi 17.03.2020 tarihinde gerçekleştirdik. Açık iş emri bulunmuyor.
  • muratt042 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VDSL geçiş talebinizi aldık. Arkadaşlarım 3 iş günü içerisinde VDSL geçişinizi tamamlayacaktır.
    E devlette aktif aboneliğiniz var gözüküyor o nedir peki ?

Merhaba şuan hat yok vdsl port değişikliği çalışması mı yapılıyordur. Vdsl geçişten sonra yeniden modem kurulumu yapmalımlyım. Bi ayar gerekiyor mu?
    Türknet Randevu verip gelmemek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.