< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (32. sayfa)
-
-
Zaten dedim GigaFiber gelene kadar TürkNet kullanmayı düşünmüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle.
-
Konuyu ilgili birimimize ilettim. Güncel bilgi aldığımda buradan paylaşacağım. -
Bulunduğum adrese çok yakın bir yerde 1 haftadır Belediye harıl harıl kazı yapıyor. Hayırdır inşallah. Bizim TurkTelekom Fiber altyapı 15 temmuz'a kadar gelecek ama kazı gerektirmeyen bir şey. @TurkNetDestek siz de var mı böyle bir çalışma?
Cumhuriyet mahallesi Tümen Sokak Adapazarı/Sakarya
-
Hangi sokağında cumhuriyet mahallesi ?
Hocam Tümen sokak, Askeri lojmanların olduğu sokak
-
Mahalle başında yokmu tabelaları genelde koyuyorlar kazı yapilinca
çıkıp bakındım ama yeri göremedim. Kepçe ve kamyon peş peşe dolanıp duruyorlar 1 haftadır.
-
Merhaba, GigaFiber hizmetimizi yaygınlaştırmak adına tüm hızımızla çalışmaya devam ediyoruz. Adresinize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır. sayfamızdan üzerinden de sorgulama yapabilirsiniz.
-
Banada çok yakın orası, inşallah TürkNet GigaFiber çalışmalarıdır.
Vallahi hacım siz gelene kadar, Turk Telekom geldi. İstanbul sevdanız biterse bir gün siz de gelirsiniz umarım :)
-
Rekabet iyidir bir firma gelirse diğeride gelir ama yeni belediye başkanımız teknolojiye önem veriyor İnterneti kötü olan yer kalmicak galiba 5 senelik süreçte bakalım ne kadar ilerlicez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 1 Haziran 2024; 15:49:13 >
https://forum.donanimhaber.com/5-yillik-mucadele-ve-mutlu-son-fiber-geliyor--158756891
en alt mesajda tüm serüvenim mevcut. Mutlu bey'in desteğide oldu sağ olsun
-
Sorgulamada sırasında ''İşlem sırasında bir hata oluştu! Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.'' hatası alıyorum. Sistemde sıkıntı mı mevcut? Yoksa güncelleniyor mu?
-
Umarım Şeker Mahallesi 906 Nolu Sokağa da gelir GigaFiber
Sizin adınıza ben de kontrol ettim ama bir sorun göremedim. Gün içerisinde tekrar denemenizi rica ederim. -
Telekom müdürü bu konuda hırslı birisi. Uğraşıyor en azından. Ben yakın zamanda yaygınlaşacağını düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X