35mbps paket kullanıyordum onda da sık sık kopmalar yaşıyordum ama bir süre sonra kopmalar kesildi. Şimdi paketimi 50mbps hızına çıkardım ve yine kopmalar meydana gelmeye başladı. olmadık durumlarda internetim kesiliyor ve bu da çok rahatsız etmeye başladı. Hat değerlerimi aşağıda paylaştım. Türknetin bana gönderdiği hat değerleri Modem arayüzündeki hat değerleri < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGNzr -- 21 Ağustos 2021; 12:17:29 > |
Türknet sık sık kopmalar yaşıyorum.
-
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan sık sık kopma sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Bunu uygularsan internetinde kopma olması mümkün değil.İstersen bir dene snryi 12de yapabilirsin ama hızın dahada düşecektir.40mbit gibi hız alacaksınız yaklaşık olarak.Bu kopma sorunu saha dolabına uzaklığınızdan ve saha dolabının artık yetersiz gelmesindendir.Altyapıya yatırım maalesef ülkemizde çok yavaş ilerliyor.
-
marj dusuk. 35 e geri donun mumkunse
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan sık sık kopma sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz?Kayıt oluşturmuştum konuyu açmadan önce
-
Deneyip geri dönüş sağlayacağım
-
Bu yanıtınıza istinaden şunu söylemek istiyorum. ben daha önce 35mbps kullanıyordum onda da sürekli kopmalar oluyordu 50mbps'e geçmeden önceki son 3 hafta kesinti hiç olmamıştı.
-
Bekliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bigcrysis93Bekliyorum.
Dediklerinizi yaptım dB 12 yaptım şuan 46.62 mbps hız alıyorum yaklaşık 10 saattir bir kopma meydana gelmedi. ilerleyen saatlerde tekrardan gücellerm
-
quote:
Orijinalden alıntı: bigcrysis93Bekliyorum.
Şimdi internet kullanılamayacak derecede yavaşlamaya başladı ve koptu.
-
Kopmalar devam ediyor mu acaba? Bende de aynı durum var çözülmedi.. Suçu ev içindeki tesisata buldular.. Evde tesisat filan yok direk modeme bağlı diyorum yok aynı mesajı yollayıp duruyorlar -
Dün iç tesisatımı cat6 kablo ile yeniledim 8.2 olan noise margin'im 9.4 oldu. İnternetim kopmadı ama kullanılamayacak derecede yavaşlama oluyordu. Mecburen modem arayüzünden kararlılık ayarını 11dB yaptım 50mbps olan mevcut hızımı 46.62mbps olarak kullanıyorum ve dün akşam saat 22.00 dan beridir sıkıntısız kullanmaya da devam ediyorum. Saha dolabına uzaklığım 419m
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
internet koparsa kesin iç tesisattır zaten kendilerinden değildir. Bu rezillikleri görün ve turknet almak isteyenler ama uzak durun.
Benzer içerikler
- modemden cızırtı gelmesi
- turknet müşteri numarası öğrenme
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- vae fiber modem
- snr margin kaç olmalı
- zyxel modem kurulumu
- turknet fiyat 2024
- en hızlı internet
- türk telekom port açma ücreti
- statik ip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X