Şimdi Ara

TÜRKNET Taahhüt YOK? Ama abonelik İptali de YOK. OKUYUN.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
48.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜRKNET Taahhüt YOK? Ama abonelik İptali de YOK. OKUYUN....
    Böyle hata alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • safakss kullanıcısına yanıt
    Müşteri numaranızı, abone numaranızı ve sistemde kayıtlı olan mail adresinizi PM üzerinden paylaştım. Oradan bilgileri teyit edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Müşteri numaranızı, abone numaranızı ve sistemde kayıtlı olan mail adresinizi PM üzerinden paylaştım. Oradan bilgileri teyit edebiliriz.
    Çok teşekkür ederim. Kendilerinin bi türlü halledemediği şeyi siz kısa zamanda çözdünüz. Çok teşekkür ederim.

Sizi artık aramızda göremeyeceğimiz için üzgünüm. Sağlıklı, mutlu günler dilerim
  • Ben 3 yerde internet kullanıyorum. Birisinde uydunet, birisini iptal ettik şimdi, diğerinde ise şimdilik turknet e devam :) Herhangi bir problem yaşarsam tekrar başınızı ağrıtırım.

Eğer bir sorun olursa buradan ya da PM üzerinden bana yazabilirsiniz.
  • İptal etmek için bir ton uğraşıyorsun ama yok. Halen bana gelmiş, Abonelik bilgileriniz bulamadık maili geliyor !

TÜRKNET Taahhüt YOK? Ama abonelik İptali de YOK. OKUYUN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LevenTurhal123 -- 15 Eylül 2020; 18:12:25 >
  • LevenTurhal123 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mailde belirtildiği gibi dilekçe ve kimlik fotokopinizi gönderdiniz mi?
  • Merhaba, Dilekçe ve kimlik fotokopisi ayrı ayrı olarak gönderilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LevenTurhal123 -- 16 Eylül 2020; 10:58:3 >
  • Benim de internetim 3 haftadır bağlanmadı internet ten indirdiğim iptal dilekçesini e faks olarak göndereceğim iptal işlemi onaylanmadan başka iss e geçebiliyormuyuz acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LevenTurhal123 L kullanıcısına yanıt
    Hattınızın iptal işlemini tamamladık.
  • uAyılmAz59 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Dünde paylaşmıştım PM den yardımcı olamadınız maalesef

• uAyılmAz59 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden bilgilerinize ulaştım. Aboneliğinizi kontrol ettiğimde teknik arkadaşım arama yaptığı zaman destek istemediğinizi belirttiğiniz için destek kaydınız kapatılmış.
  • 3 haftadır aboneliğimi iptal etmeye çalışıyorum destek kaydına yazdım her türlü maili attım 10 u geçti attığım iptal maili yok iptal etmiyorlar

• samiiyildiz S kullanıcısına yanıt

Merhaba, iptal dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi kontrol edebilmemiz için GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?

• 5 oldu mail atıyorum iptal dilekçemi kabul etmiyorlar. @TurkNetDestek

• umutk22 kullanıcısına yanıt
    hocam hellofax ile web üzerinden fax gönderin kesin sonuç alırsınız. ben öyle yaptım 2 gün de iptal ettiler

• xhallens kullanıcısına yanıt

Eyvallah. o şekilde yolladım bakalım sonuç ne olacak.

• umutk22 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? İlgili birime ileterek size yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.