Şimdi Ara

Turknet tarafından günlerdir çözülmeyen sorun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem evimde hem ofisimde yıllardır Türknet kullanmaktayım. Baya bir kişiyi de arkadaşını getir ile Türknet’e taşımalarına vesile oldum. Genel anlamda yakın zamana kadar da memnuniyetim söz konusu idi fakat son zamanlarda yaşadığım bir problem yüzünden artık sanırım hem evimi hem ofisimi taşımak durumunda kalacağım. Şöyle ki;

Ofisimde kullanmış olduğum bir avukatlık programı son zamanlarda güncelleme almamaya başladı. Programın müşteri hizmetleriyle görüştük ve iss kaynaklı olabileceğini, PC’yi farklı bir ağa bağlayarak yeniden denememiz söylendi. Nitekim dedikleri gibi oldu ve pcyi farklı bir ağa bağladık ve güncelleme alabildik.

Bunun üzerine tam 9 gün önce 11.08.2020 tarihinde ekte sunmuş olduğum arıza kaydını oluşturdum ve netice olarak arızamı düzeltemediler. Sonuç kısmında da sorunun tespiti açısından statik ip denememizi tavsiye ettiler ve tavsiyeye uyduk.

Statik ip ye geçişimizin sağlandığına yönelik mesaj geldi ve akabinde ofiste internet tümden gitti. Mevcut arızamı çözemedikleri gibi internetin tümden gitmesine sebep oldular ve kaç saattir ofisimizde internet bulunmuyor. Hatta modemde sadece power ışığı yanıyor.

Hemen arıza kaydını oluşturdum fakat bu saat oldu herhangi bir gelişme yok.

Tüm yazışma sürecini ekte sunuyorum. Üzülerek söylüyorum ki Türknet işler iyiye giderken iyi, en ufak bir problem çıktığında çözüm sunamıyor. Dolayısıyla hem evimi hem ofisimi farklı bir iss’ye taşıyacağım ve tüm yakınlarıma da bu konuda tavsiyede bulunacağım.

• bende de bu problem var hat taşımadım ama hızım 9 mbdan 2 mb hıza düştü sonra internetim komple gitti 3 gündür internetim yok sorunun ne olduğunu söyleyen bulanda yok türknet pişmanlıktır artık kral değiller
  • Taşıyacağız, öyle gözüküyor..
  • Verilen cevaplar tam cinnet geçirmelik. 2 ay boyunca bu firmanın internetini kullandım Türkiye’de tatildeyken. İnsanı kanser etmek için dünyaya gelmişler sanki.
  • Türknet'in paralı troll'leri birazdan gelip "sorun yok" diyecek
  • Bugün itibariyle taşıyacağım. Bu dert çekilecek dert değil. Burada da cevap veren yok, dünden beri açtığım arıza kaydında da gelişme yok.
  • absorve kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kaydınızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Pm attım
    Merhaba, konuyu teknik uzmanlarımıza detaylı olarak ilettim. Arkadaşlarım tekrar kontrol ederek bilgi verecektir. Konuyu da ayrıca takip ediyorum.
  • Cep numaram alınmasına rağmen arayan soran olmadı. Statik ip dediler, geçtik, bu sefer sürekli internet kopuyor, hiç kullabılmıyor. Arıza ve sorun olduğunda kesinlikle çözüm bulmuyorlar. 10 gündür uğraşıyoruz, sonunda internetim tamamen gitti. Siz siz olun uzak durun. Pazartesi taşıma işlemlerini başlatıyorum.
    Merhaba, arkadaşlarım sorunu network birimimize iletmiştir. Network birimimiz gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak bilgi verecektir.
  • Ona yönlendirdik, buna yönlendirdik, numaranızı verin. Eee sıfır artı sıfır elde var sıfır. Hala çözülmüş birşey yok. Tek yapılan mesaj atıp “ilgileniyoruz, yönlendiriyoruz, çok ilgiliyiz, bugün çok farklı ilgilenecez, bak üst kurul ilgileniyor hadi yine iyisiniz” ama çözüm var mı ? Kesinlikle yok. Siz siz olun uzak durun.

İlk mesajımda da belirttiğim gibi sıkıntı yokken iyi ama bir sıkıntı çıktığında imkansızzzzz çözülmesi, imkaaaansızz. 12 gündür arızam sürüyor ve hala, hala telefonla bile bir muhatap bulup da konuşamıyoruz. Valla karar sizin.

Kalın sağlıcakla.
  • Sen istiyor erişim, kullanmak VPN.
  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    O diğer firmada
    Merhaba, statik ıp tanımlamasından sonra sorununuz devam ettiği için teknik arkadaşım tekrar network birimimiz ile kontrol ederek size bilgi verecek.
  • Malesef bugün de kopmalar devam ettiği için ve çözüm bulamadığınız için internetimizi ve telefonumuzu taşıma başvurusunda bulunacağız. 13 günde çözemediniz bir sorunu. Piyasaya göre uygun olabilirler ama sorun çözmede kocaman 0.
    Merhaba, statik ıp adresinizi değiştirdik. Modemi kapatıp açtıktan sonra tekrar kontrol eder misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Allah kahretsin sizin gibi şirketi. Modemi kapatıp açtıktan sonra internet tamamen gitti. Bütün gün internet alamadım. Burası avukatlık ofisi, size şeref sözü veriyorum ki bu internet kayıpları sebebiyle iş kaybımız olursa, herhangi bir yasal süre geçerse fitil olarak çıkaracam burnunuzdan. Bizzat sizinle uğraşacağım. Çoktan başka firmaya geçecem fakat en az iki gün internetsiz kalmak gerekiyormuş. Size geçtiğim güne lanet olsun.
    Yaşadığınız sorun için üzgünüm. Hattınız şu anda 14 saat 52 dakika online olarak görünüyor.
  • 11 ağustos’ta açtığım arıza kaydı çözülmedi hala. İptal başvurusunda bulundum, mail attım ne aboneliğimi iptal ediyorlar ne sorun çözüyorlar. Geçiş için görüştüm, türknet’in başvuruları sürümcede bıraktığını, internetsiz ve telefonsuz kalabileceğimizi söylediler. Bu yüzden iptali bekliyorum. Ama onu da yapmıyorlar. İnanılmaz kötü teknik destekleri var inanamazsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.