Şimdi Ara

Türknet tarafından iptal mailinin işleme alınmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türknet kullanıcısıyım ve şu linkte olan arızamın çözülmemesinden kaynaklı konu başlatmış bulunmaktayım. Bunlar yüzünden tam bir aydır ofisimizde program kullanamıyoruz.

https://forum.donanimhaber.com/turknet-tarafindan-gunlerdir-cozulmeyen-sorun--145152368

Burada sorunumun çözülmemesi üzerine iptal başvurusunda bulundum ve ilgililere yolladım. Fakat buna rağmen hiç bir işlem yapmıyorlar. Sorunumu çözmedikleri gibi iptal dilekçesini de işleme almıyorlar.

Adamların “ müşteri memnuniyetsizliğinde nereye kadar gidebiliriz” adlı bir çalışma içinde olduklarına eminim. Bu kadar olamaz. Bu kadar beceriksiz, kötü niyetli, müşterisini umursamayan bir şirket olamaz. Örneği yoktur.

Ekliyorum iptal mailimin suretini.

Siz siz olun uzak durun. Sinirlerinizin yıpranmasını istemiyorsanız uzak durun. Sorun çıkana kadar ödediğiniz makul ücreti kat kat sinirlerinizi ve işlerinizi berbat ederek çıkartıyorlar.

• Ptt den fax 4.50 ytl olması lazım en son fiyat idi
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Mail de olur yazmışlardı. Fax çekeriz bu sefer, kargo yollamanız lazım derler.
  • Maili direkt atmıyorsun. Bir mail adresleri var oraya mail attığında bu mail otomatik olarak faxa çevirip turknete iletiyor. Oraya belgeli mail atarsan fax olarak gider
  • BiP Fax servisi var oradan çekebilirsiniz
  • absorve kullanıcısına yanıt
    Ben ptt ile fax çektim 2 gun surmeden iptal oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 5 Eylül 2020; 12:20:13 >
  • O zaman faks çekeriz yapacak bişe yok..
  • Merhaba, iptal dilekçenizi sorguladığımızda ulaşmadığı bilgisi iletilmiştir. Gelen bilgiyi sizinle paylaşmak isterim.

"Aboneye ait ulaşmış iptal evrakı bulunmuyor. Evraklarını JPG olacak şekilde sistemdeki mail adresi üzerinden sabit hat yada müşteri numarasını yazarak iletebilir. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, iptal dilekçenizi sorguladığımızda ulaşmadığı bilgisi iletilmiştir. Gelen bilgiyi sizinle paylaşmak isterim.

"Aboneye ait ulaşmış iptal evrakı bulunmuyor. Evraklarını JPG olacak şekilde sistemdeki mail adresi üzerinden sabit hat yada müşteri numarasını yazarak iletebilir. "

• Ben de E-mail ile gönderiyorum kabul 1 haftadır olmuyor, evrak yokmuş ellerine ulaşan!!
    Hellofax ile fax yolluyorum faks numaralarına iletildi bilgisi geliyor yine elimize ulaşan evrak yok diyorlar.

@TurkNetDestek

Şu sorunu çözün artık, İPTAL BİRİMİNİZ TARAFINDAN ARANMAK İSTİYORUM !!
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • iptal edilmek istenen bir hizmetin iptal dilekçesini işleme almadan fatura çıkarmanın dolandırıcılıktan farkı yoktur.
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal dilekçesinin kontrol edilmesi için arkadaşlarıma bildirimde bulundum. Arkadaşlarım kontrol ederek bilgi verecektir. Konuyu ben de takip ediyorum. Bilgi almam durumunda sizinle paylaşacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.