Şimdi Ara

TürkNet, Teknik Bilgiler, Durum: OFFLINE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
21.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kayıt açıksa, personel "ben beceremiyorum başkası baksın" amacında sizi başından atmış Sorun çözen yerine sorun üreten personel sayısını artırmışlar anlaşılan
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    bak bu olur ama sende gelecen ? beni yalnız koyma oralarda. Hobim cilerle muhattap etme
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Ben kamu personeliyim gelmem yassah
  • hızlıdeve kullanıcısına yanıt
    altına not düşün lütfen ilgili birime aktaracam diye sesli yanıta aktardı sorunum devam ediyor diye
    devlet eliyle şu şirketi ayağa kaldırsak desem olmaz mı ? kadroyu falan oraya alsak
  • TürkNet, Teknik Bilgiler, Durum: OFFLINE

cumartesinden beri bende internet yok bu şekilde dsl ve internet ışığıda yanmıyor modemde
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    saha dolabından bir şey yapılmış olabilir tt personelinin bakması gerek
  • ya sende
    Transmisyon Tipi YAPA ama üstünde de yapa hayır yazıyor anlamadım be o işi. Karabük te yapa da yok ? Aynı santral e bağlı arkadaşta vae adsl yazıyor bilemedim şimdi alakası var mı ?
    destek kaydı bırakmaktan twitterdan yazmaktan ciğerim soldu artık.tt yi ben arayıp sorsam yardımcı olmazlar muhtemelen 4 gündür final dönemimde internetsiz kaldım...
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    karabük telekom arıza biriminin telefonunu vereyim de bir açarlar mı ? (bir tt müşterisi için bulmuştum ne hikmetse hemen açmışlardı 2 yıl önce) iki türknet müşterisisin diye yardımcı olurlar mı ? Yoksa talep gelsin diye beklerler mi ?
    Hiç uğraşacağını sanmıyorum. İş emri yoksa (destek kaydı değil, ttoys mi xdsl mi ne naneyse artık oradan oluşturulan referans no) istese de ilgilenemez. Turknet 14 lira ceza korkusundan iş emri girmeye korkuyor zaten
    bir zamanlar mh açık o sorunlu dediğim adsl in evinde kurulum yapıyorum dedim böyle böyle dsl yanmıyor hemen talep açıyorum dedi cuma günü 15:45 de talep açıldı tt personeli son iş olarak senin emri aldım demiş arkadaşa aynı gün içinde Karabük ekibi gene hızlı maşallah ama her durumda geçerli olmaz bu durumda ne yapabilirler bilmiyorum
  • Ben de Karabük teyim. Gece benimde 1 civarı internet gitmişti. Dsl ışığı turuncu yanıyor ama internet ışığı kırmızı yanıyordu. Biraz bekledim ama düzelmedi. Sabah kalktığımda düzelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    saspegas kullanıcısına yanıt
    Benim Teknik bilgiler bölümünde Fiziksel durum, İndirme hızı, Yükleme hızı neden boş acaba? forumda gördüğüm kadarıyla çoğu kullanıcıda bu bilgiler yazıyor.

TürkNet, Teknik Bilgiler, Durum: OFFLINE
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Sanırım bazı santrallerden verileri çekemiyor. Bende de aynı şekilde.
    Modemden dolayı olmasın? Airties modem takınca bu attığım görseldeki bilgiler çıkıyor, zyxel modem takınca hçbir bilgi yazmıyor.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç. Ben de ttnet çıkması zyxel kullanıyorum. Bu modemlerde tr069 uzaktan yönetim olayı var da onunla nasıl bir alakası var çözemedim. Elimde başka vdsl modem olmadığı için deneme şansım yok.
    Durum Kullanıcı 19 saat 50 dakika ONLINE
    Fiziksel Durum (VAE) acik
    İndirme Hızı 16383 kbps
    Yükleme Hızı 799 kbps
    Santral 5000EVLER-114
    YAPA mı? Hayır
    Transmisyon Tipi VAE ADSL

bu benim karabük teki adsl arkadaş hala sinyal var ve modem Türk Telekom Tp-Limk W9970
  • Beyler ıp almaya varmı sorun yasayan bıktım şu türkmetten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Durum Kullanıcı 19 saat 50 dakika ONLINE
    Fiziksel Durum (VAE) acik
    İndirme Hızı 16383 kbps
    Yükleme Hızı 799 kbps
    Santral 5000EVLER-114
    YAPA mı? Hayır
    Transmisyon Tipi VAE ADSL

bu benim karabük teki adsl arkadaş hala sinyal var ve modem Türk Telekom Tp-Limk W9970

Hala OFFLINE, bugün NetSpeed ile görüştüm evrakları kargoladılar.
    3 senedir TürkNet kullanıyorum, son zamanlarda rezil bir firma haline geldiler.
    Sürekli sorun. Arkadaşını getirden 2 ay bedava internetimiz var ama buna rağmen çekilcek dert değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.