|
TurkNet upload hızımı düşürdü! Geri vermiyor!!! (2. sayfa)
-
-
Sayın Türknet, çok ayıp insan verdiğini geri ister mi? Hiç yakıştıramadım vallahi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iletişime geçtiğini ben söyledim zaten. Verdiği bilginin yanlış olduğunu da ayrıca söyledim. Yine işi "anlaşmamız daki hız bu" muhabbetine getiriyorsunuz. Reklam yaparken en yüksek hız neyse onu veriyoruz, uygulamada paket hızımız bu değil. Çok iyi böyle devam.
-
Sayın Türknet, Telekom 15 ve 20 lik upload tarifelerini satışa sunduğunda; abonelerinize bu tarifeleri ücretsiz olarak sunacak mısınız?
Merhaba, şu an için maalesef bu konuda net bir bilgi veremiyorum. Kampanyalarımız ile ilgili değişiklik olması durumunda tüm kullanıcılarımıza bilgi vereceğiz -
"Verecek olsaydık şimdi verebiliyorken paket anlaşmamız bu kadar deyip hızı kısmazdık" diye okudum.
-
Sayın Türknet, siz de hep net bilgi veremiyoruz diyorsunuz. O zaman brüt bilgi verseniz. Firmam Telekom satışa sunduğunda abonelerimize ücretsiz sunacağız dedi. Abonenin gönlünü almak bu kadar zor mu? Yarım elma gönül alma misali.
Hocam dediğiniz gibi olmayacağı için "bilgi veremiyorum" diyor zaten 😅 Bal gibi de ekstra fiyatlarla satacaklar o paketleri.
-
Bence zammı bekliyorlar. Uploadı zamlı fiyata dahil edip açıklayacaklar.
250 TL + zam + ekstra upload = ? (net bilgi yok)
Zammı extra upload fiyatı dışında tutup, zamlı fiyat üzerinden bir daha ücret koyarak sunarlar öyle birşey olursa. Her durumda uploaddan ekstra ücret almayı atlamazlar.
-
O zaman göze batar, fiberde modem kirası yok deyip dolaylı yoldan alınması gibi demek istedim.
merhabalar. varsa fiber superonline 24 aylık taahhütlüye geçin. benim 200 tl 500 mbit. 20 upload. şu andaki abonelere 50 up veriyorlar ama ben alamadım. aynı fiyattan devam ediyorum zamlardan etkilenmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 14 Ağustos 2023; 14:56:41 > -
Söylenecek çok şey var ama yazdım yazdım sildim mesajın sonunu bir türlü getiremedim. Öyle bir konudan bahsediyorsunuz ki ne desem bilemiyorum. Telekom kutu üzerindeki aboneleri tek ekranda görüp hızlarına değerlerine vs bakabiliyor bu doğru. Ancak herhangi bir işletmeci istedi diye "hemen gönderiyorum kankam" diye bir şey yok. Hele de müşteri hizmetlerinin bu tarz verilere erişiminin olmayacağı da aşikar. He dersin ki Turknet teknik ekibi ile Telekom ekibi arka planda görüşüp hallediyorlar buna eyvallah, bunu da müşteriye paylaşmazlar. Ortada bir kelime oyunu dönüyor bence olan bu.
Ayrıca sizin ulaşılabilir değer 80 iken komşunuzun 85 olabilir. Bu sizin hattınızda sorun olduğu anlamına gelmiyor. Bak bu konuya da girdim mesaj ansiklopedi olacak yine en iyisi durayım burada.
-
Yineliyorum. Ben asla "benimle paylaşıyorlar" diye birşey yazmadım. Dönüp dönüp buna getiriyorsunuz olayı.
-
upload için ekstra para almaları için bir neden yok. TT'ye bizim adımıza ödedikleri port ücretlerinde upload hızları fiyatı belirlemiyor. Top artık ISS'ler de abonesinin haklarını koruyabilecek mi, yoksa geçiştirecek mi.
Aksi halinde pazarlamaya çalıştıkları anlayışa ters olur. YAPA'da upload serbest bırakan bir zihniyetin port ücreti aynı olmasına rağmen ekstra ücret almasınıın bir açıklaması olamaz.
1 Temmuz dan beri geçerli olan port hızları ve fiyatları, çağ dışı kalan upload hızlarının artırılması hedeflenmiş. 50mbit/10 upload port ücreti ile 100mbit/20mbit upload port ücreti 84,18TL. DSL'de 20mbit upload alma hakkınız var. Para sizin cebinizden çıkıyor!
Şunu gördüm bazı konularda gram ilerleyememiş turknet, tt tarafına iş yaptırmada ve uzman teknik destek tarafında halen zayıflar. oim deki cevaplar vs sürekli iç tesisat modem sarmalından kurtulamamış ezbere konusan destek elemanları, TT'ye bu kadar ipleri bırakırsan senin abonen umurlarında olmaz. gigafiber diye koşuşturursun ortalıkta. 8mbit upload'a devam.
Şunu da ekleyeyim upload hızları neden çağ dışı kalıyor hangi zihniyetle uğraşıyoruz daha iyi anlayın.
Turknet Yapa ve TT Vae farkını gösteren modem değerleri. Mesafe yapa da daha uzak.
VAE 'de değerler hep düşük. Özellikle upload değerlerine bakın. 8.5 db snr ile 10mbit ulaşılabilir upload.
TT'nin yüksek upload alerjisi var. Nasıl oluyorsa ulaşılabilir hız 10mbit olacak şekilde ayarlanmış.
Yani upload değeri de limitlenebiliyor. İlk şikayet açtığımda 15mbit ulaşılabilir vardı.
Bu da Turknet yapa değerleri. 5.9 snr ile 30mbit upload.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminathor -- 15 Ağustos 2023; 18:16:27 >
-
Merhaba, upload konusunda yerleşik operatör tarafından verilen hızları abonelerimize sunuyoruz. Maalesef farklı bir işlem yapamıyoruz. Kendi altyapımızın olduğu bölgelerde ise 1000 Mbps'e kadar upload hızı verebiliyoruz. İlerleyen zamanlarda upload ile ilgili gelişme olması durumunda tüm kullanıcılarımıza bilgi vereceğiz. -
Sizin ulaşılabilir upload niye 10 a kadar benimki 36 çıkıyor.
Telekom ana sayfadaki tarifelerde upload
500 ve 1000 için 20 ye kadar
200 için 10 a kadar
100 ve altı için upload hızı tanımlanmamış dikkat ettiniz mi? Bence iss lerden değil Telekom kaynaklı sorun var gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X