Şimdi Ara

Türknet 'VAE' den 'YAPA' ya geçiş. 5 Aydır çözülemeyen problemler... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
3.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu tarz bir sorunu bende superonlinede yaşamıştım çok daha kötüsüydü hatta şimdi onu uzun uzun anlatmayayım da bu sorunu 3. kere 2.kere falan yaşıyorsan tüketici haklarına başvur biraz uzun sürüyor 6 ay falan ama çözülüyor bizim sorun portla alakalıydı gelen şerefsiz bizim interneti alt kattaki daireden bölerek veriyordu o yüzden 3mbps alıyordum tüketici haklarıma falan başvurdum uğraştırdı baya ama en sonunda işte bunu heryere yazıcağız falan diyince bir kaç ay ücretsiz verdiler bizde sustuk şuan hala superonlinedeyim o yüzden başka internet arıyorum türkneti falan buldum şimdi senin sorunlarını okuyunca vazgeçtim neyse beni bırakalım sana gelince

bence seninde şuan bu belgeler ile tüketici haklarına başvurup ''bana vdsl 35mbps internet vaat ediyorlar fakat adsl 16mbps internet alıyorum'' diyerek ödediğin paraları geri iste o sırada da iptal ettir başka bir internete geçersin superonline ve turk telekom hariç bir internete geçmeni öneririm netspeed iyi diyorlar onu deneyebilirsin sen gene şanslı sayılırsın gene iyi kötü internetin var ve bunu taahhütsüz bir şekilde iptal ettirip başka bir internete geçebilirsin ben 3 ay boyunca falan internetsiz kalmıştım birde kurulum ücreti parasını da araştır şuanda yayıncı kodu ile başlamazsan kurulum ücreti alıyorlar zaten fakat eğer sana kurulum ücreti yok diyip aldılarsa bunu da kullanabilirsin kaydettiysen tabi mesajı veya çağrıyı benim tavsiyem dediğim gibi hakkını araman şuanlık gene dediklerini falan yap düzgün bir sonuca ulaşmazsan hakkını yedirtme (ha küfür etme bu arada sıkıntıya sokar seni ciddi şekilde)

• Hexaparadox H kullanıcısına yanıt
    Valla abi bu dediklerinin hepsi zaten benim aklımdada, üniversite kazandım gidiyorum artık. Şu yazı düzgün eğlenerek geçireyim dedim, Twitch üzerinden yayın açıyordum onlarda yalan oldu. 2-3 Hafta daha buralardayım sonrasında kapattırıp şehir değiştiriyorum zaten. Birdahada geri dönsemde açtırmam... Gittiğim şehirdede ne varsa onu bağlatırım Türknet bağlatmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hexaparadox

bu tarz bir sorunu bende superonlinede yaşamıştım çok daha kötüsüydü hatta şimdi onu uzun uzun anlatmayayım da bu sorunu 3. kere 2.kere falan yaşıyorsan tüketici haklarına başvur biraz uzun sürüyor 6 ay falan ama çözülüyor bizim sorun portla alakalıydı gelen şerefsiz bizim interneti alt kattaki daireden bölerek veriyordu o yüzden 3mbps alıyordum tüketici haklarıma falan başvurdum uğraştırdı baya ama en sonunda işte bunu heryere yazıcağız falan diyince bir kaç ay ücretsiz verdiler bizde sustuk şuan hala superonlinedeyim o yüzden başka internet arıyorum türkneti falan buldum şimdi senin sorunlarını okuyunca vazgeçtim neyse beni bırakalım sana gelince

bence seninde şuan bu belgeler ile tüketici haklarına başvurup ''bana vdsl 35mbps internet vaat ediyorlar fakat adsl 16mbps internet alıyorum'' diyerek ödediğin paraları geri iste o sırada da iptal ettir başka bir internete geçersin superonline ve turk telekom hariç bir internete geçmeni öneririm netspeed iyi diyorlar onu deneyebilirsin sen gene şanslı sayılırsın gene iyi kötü internetin var ve bunu taahhütsüz bir şekilde iptal ettirip başka bir internete geçebilirsin ben 3 ay boyunca falan internetsiz kalmıştım birde kurulum ücreti parasını da araştır şuanda yayıncı kodu ile başlamazsan kurulum ücreti alıyorlar zaten fakat eğer sana kurulum ücreti yok diyip aldılarsa bunu da kullanabilirsin kaydettiysen tabi mesajı veya çağrıyı benim tavsiyem dediğim gibi hakkını araman şuanlık gene dediklerini falan yap düzgün bir sonuca ulaşmazsan hakkını yedirtme (ha küfür etme bu arada sıkıntıya sokar seni ciddi şekilde)
    Netspeed iyi diyenlere bende güvendim geçtim ne maceralar geldi başıma kesinlikle almayın çözümleri yok hız akşamları 19:30 dan aonra 1 mbps bilgileirnize he o saate kadar 32 34 mbit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vasel kullanıcısına yanıt
    hepsi aynı ya asıl önemli olan şey altyapı ve yoğunluk demek ki şuan bende normalde 22 alıyordum ping 8 10 civarıydı şuan ölçüyorum (lan kablosu bağlı bu arada hem telefondan hem pcden ölçüyorum) ping 200 download 4 5 daha yarım saat önce ping 8di download 22 idi bazılarına sorsan superonline da türknette netspeed de vb vb hiç bir sorun yok bazılarının sorunu bitmiyor bazılarımızın da işte böyle ara ara yavaşlamalar falan oluyor türkiyede internet genel olarak kötü demek ki maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hexaparadox

hepsi aynı ya asıl önemli olan şey altyapı ve yoğunluk demek ki şuan bende normalde 22 alıyordum ping 8 10 civarıydı şuan ölçüyorum (lan kablosu bağlı bu arada hem telefondan hem pcden ölçüyorum) ping 200 download 4 5 daha yarım saat önce ping 8di download 22 idi bazılarına sorsan superonline da türknette netspeed de vb vb hiç bir sorun yok bazılarının sorunu bitmiyor bazılarımızın da işte böyle ara ara yavaşlamalar falan oluyor türkiyede internet genel olarak kötü demek ki maalesef
    Valla 2 sene ttnet kullandım bir kere aramadım müşteri hizmetlerini o yüzden tekrar geçicem türk telekoma hiç biriyle uğraşamıycam

• Çoğu kişi gibi bende türk Telekom dan gecmistim yazılıp çizilene pek aldırış etmeden ancak cidden tüm yazılanlar doğru turknet iss lerin yüz karasıdır . Denedim geçiş de sorun oldu bir sürü geçtik 1 hafta düzgün çalıştı sonra bi gitti 3-4 gündür internet yok bende gittim bugün iptal ettim hattı Türk telekoma yeniden geçicem 4 yıl kullandim bir kere sorun olmadı 20lira daha fazla verin adam akıllı internet kullanın bence.

• Hala ADSL hizmet veriyorlar. VDSL bağlanamıyorum. DSL ışığı yanıp sönüyor diyorum, sorun sizde diyor.
  • Sorun devam ediyor ticketlerde hala benden kaynaklı olduğu söyleniyor, VDSL bağlantıda DSL ışığı yok. ADSL bağlantıda DSL ışığı var.
  • KaanKoz K kullanıcısına yanıt
    Modem Asus mu ?

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Evet, komşuda vdsl test ettim çalışıyor modemde bir sıkıntı yok.
    Sen TurkNet Yapa da misin peki ?

https://forum.donanimhaber.com/cozuldu-turknet-beni-adsl-e-gecirdi--137154600

Şuraya bir baksana

• O linkteki herşeyi denedim, öncedende bahsetmiştiniz zaten. Modemle bir alakası yok dediğim gibi, altyapı çalışması diye mesaj geldi ardından yine ben ADSL hizmete almaya başladım. Yapa sistemleri bozuk adamların, yeni yetme mühendisi yerleştirmişler tahminin çocuk oyuncağı gibi kurcalıyor oda.
  • Göndermişimdir :) o zaman destek kaydı içine gerekli tüm ayarlar yapıldığı halde VDSL sinyal alamıyorum VDSL olmaz ise iptal edeceğim yazın

• Dün gece itibari ile internet bağlantısı kesildi geldi ve düzeldi. İsteyince düzeltiliyormuş demek ki :)
  • Düzeldide düzelmeseydi daha iyi bir düşüyor 2mbps'ye miksen geri çıkmıyor. Söylüyorum yine sorun sizde diyorlar...

Türknete geçmeyi düşünenler umarım bunların hepsini okurlar.
    Merhabalar, bana sorununuzu tekrar PM üzerinden net bir şekilde yazabilir misiniz? Müşteri numaranızla birlikte olursa anlık olarak kontrol edip size tekrar yardımcı olmaya çalışmak istiyorum.
    Ah hocam okudum da başıma gelmez dedim.

Beteri oldu.

Aklımla dalga geçiyorlar inkar edıyorlar , sallamıyorlar.

5 Gündür kullanıyorum diyeceğim ama 5 gündür kullanamıyorum :)

Pazartesi çıkacağım.

Bu firmaya geçmeye düşünenler biz ettik siz etmeyin
  • 2016 dan beri ttnetteydim ocak 2019 da netspeede geçtim 6 ay sıkıntısız kullandım 35 mb olan pakette 33 mb alıyordum stabil. sonra ne olduysa bir ay önce internet 2 günde 1 kopmaya başladı, arayıp arıza kaydı oluşturuyordum ardından net geliyordu. 15 gün böyle geçti sonra 15 gün hiç sinya alamadım bölgesel arıza, genel arıza, local arıza, port arızası gibi bir çok arızayı yaşadım yeri geldi imkansızı başarıp hepsini aynı günde de yaşadım. Ttnete geçiş yaptım ertesi gün 1 aydır süren arızalı hatta 23 mb hız aldım. Şuan tek bir sorun var ttnet diğerlerine göre aşırı pahalı 24 mb 100 tl başka iss'ye de geçemiyorum bu parayı vermekte zoruma gidiyor öyle gönülsüz bir sekilde kullanıyorum. Gerçekten kaliteli bir firma önerisi olan var mı ?
  • Ailem bize evde internet lazım, kapat aç, başka sağlayıcıya geç, fax at, belge imzala çalışan insanlarız bunlarla uğraşamayız dediler. Bırak böyle kalsın biz kullanırız dedikleri için kapattırmama izin vermiyorlar.

Forumda ki yetkilinin ilgilenmesi üzerine sorun çözülmüştü, 3 gün kullandım kullanmadım. Tekrar elektrik kesintisinin ardından yine ADSL kullanmaya başladım.

11.09.2019 - Altyapı çalışması olacağını gece bununla ilgili bir çalışma yapılacağına dair bir mesaj aldım.
    12.09.2019 - Gece 12 ~ Sabah 9 arasında çalışma yapıldı. Sabah 9 sularında arayıp, modemimi sordular, marka model söyledim. Şuan genel olarak Asusla alakalı ve Altayapıda sorun olduğunu söylediler, modemimi uzaktan resetlediler. Size VDSL bağlantı sağlanıyor evinize ulaşıyor fakat siz ADSL'mi kullanıyorsunuz dedi, evet dedim VDSL'de DSL bağlantısı sağlayamıyorum dedim. Tamam dedi ADSL kalsın altyapı çalışma süresince gün içinde kesilmeler koplamalar olabilir. Dediler...

23:29 Çalışmalar bitti mi bilmiyorum, bununla ilgili bilgi bize ulaşmıyor. Şuan internet 600-700kb falan geliyor bana...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.