Bildirim
Turknet vdsl 10 mbps ve hat değerlerim (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
superonline kullanıyorum hocam 16 alıyorum superonline kırşehir ilinde fiber hizmeti vermiyor bende turknet gecicem bi soruyim dedim 35mb fiber baglayacam 1 hafta içinde turknet ve ttnet sorduğumda alt yapın fiber destekli dedi. Bu modem vdsl destekli deil kendime yeni bir modem aldım salı günü gelir inşllah TP-LINK TD-W9970 vdsl modem. -
quote:
Orijinalden alıntı: jin_paci
superonline kullanıyorum hocam 16 alıyorum superonline kırşehir ilinde fiber hizmeti vermiyor bende turknet gecicem bi soruyim dedim 35mb fiber baglayacam 1 hafta içinde turknet ve ttnet sorduğumda alt yapın fiber destekli dedi. Bu modem vdsl destekli deil kendime yeni bir modem aldım salı günü gelir inşllah TP-LINK TD-W9970 vdsl modem.
hayırlı olsun. sorun olmazda sıkıntısız kullanırsın. kırşehirin hangi mahhalesine oturuyosun ? -
Benim hat değerlerim nasıl hiç anlamıyorum benim paketim adsl olmasına rağmen vdsl2 yazıyor bu ne alaka speedtest'de her zaman ortalama 9mbit gibi indirme 1mbit upload alıyorum.Hızımı en son bu mudur en azından 14mbit gibi değerler alamaz mıyım bilgili arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuaLityTR -- 6 Kasım 2017; 0:18:39 > -
benim ki de aynı sürekli kopuyor snr 4 düşüyor -
VDSL portundasın bu da TürkNet de isen 35 mbit e kadar yolu var demek. Ama iç tesisatı kötü sanırım çünkü 75000 crc hatası var aşağı da. Modemi direk ankastre ye bağlayin hız yükselecek mi ? Yoksa uzaksın diyeceğim ya da port arızası diyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba türknet yapa sitesinden sorgulayınca adsl 16mbit paketi çıkmıştı oradan abone oldum. VDSL tanımlanmış galiba garip ama vdsl'de bu hız çok düşük geldi bana, iç tesisat yok ankastre kutusundaki kablodan eve dışarıdan kablo çektim. 75000 crc hatası nedir. Bide kablo nerdeyse 40m bu yüzden mi acaba? -
Yeni kablo çektiniz ise arıza kaydı açın. Crc hatası iletişim hatası demek ve sayısı çok fazla. Siz veri talep ediyorsunuz hata oluşuyor tekrar talep ediyorsunuz crc hatası o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Santrale uzaksınız.iç tesisatttada sorun var .snr çok düşük .tesisatı yenileyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X