Yaklaşık 1 ay önce Turknet internet başvurusunda bulundum. Daha önceden bir internet aboneliğim yoktu fakat türk telekomdan telefon hizmeti kullanmaktaydım. Türknete ilgili abonelik evraklarını gönderdikten sonra belgeleri onayladılar. İnternete girebileceğimi söylediler fakat modemde dsl ışığı yanmamakta. Farklı çalışan vdsl modemlerle de deneme yaptım fakat sonuç değişmedi. Kullandığım telefon hattında sıkıntı yok. Çevir sesi var arama yapılabiliyor. Turknete arıza kaydı bıraktıgımda ilgili telekom ekipleri arızanın bina tesisatında olduğunu söylemişler. Bununla ilgili turknet 99TL karşılığında ekip gönderebileceğini söyledi. Anlamadığım nokta sizce telefonda çevir sesi varken sıkıntı yokken dsl ışığının yanmama sorunu benden dolayı kaynaklanabilir mi?
Splitter olmadan da deneme yapıldı fakat sonuç değişmedi. Sizce nasıl bir problem olabilir ?
Tahminen ankastre kutusunda bağlantı sorunu vardır. Veya kablodan kaynaklı olabilir bir elektrikçi çağırıp daha uyguna yaptırabilirsiniz tahminen