Bildirim
Turknet vdsl altyapısında 15mps upload geçiş yapmış

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba, evet upload hızlarında artış oldu -
sonunda telekom vanayı aç kapa yaptı uplaod yükseliceği haberi baya önce yayılmıştı, 2 katına çıkması bile bizim için güzel oldu umarım dahada iyileştirme yapılır.
-
benim dün gündüz vakti upload hızım 15 idi. aksam tekrar 8 e düşürülmüş. neden böyle oldu? neden upload hızım geri düşürüldü??
-
Merhaba, detaylı kontrol edebilmemiz için OİM üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? -
buyrun destek kayıt numaram 63160022
serpil hanım hemen aradı. ilgineceğini söyledi. yayın açan birisiyim. upload bana cok gerekiyor. sizden de burdan yardım istiyorum. uploadları kısım kısım 15 e cekiliyormuş. herkese upload gerekli olmuya biliyor. ama benim ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 15 Nisan 2023; 10:7:23 > -
Uzman arkadaşımın kaydınız ile ilgili çalışmaları başlattığını görüntüledim, öncelikli olarak takibini sağlıyor olacağız. Gelişmeleri eş zamanlı sizinle kayıt üzerinden paylaşacağız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X