Şimdi Ara

Türknet VDSL geçiş (iş emri sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, altyapım 80mbps destekliyor. Turknet e başvuru yaptıktan sonra turknet hattımı 8mbps olarak açtı. 12.05.2020 tarihinde destek talebimde VDSL geçmek istediğini belirttim. Hattımda iş emri varmış(türktelekom koymuş) bu yüzden 3 haftadır VDSL e geçemedim. İşin kötüsü daha VDSL başvurum bile yapılmamış. Bu iş emri yüzünden. Bekle bekle bir yere kadar. Şuan 10mbps ile Sürünüyorum hakkım olanı alamıyorum. Buradan ve destek talebinde ulaşmayı denedim sürekli aynı cevaplar. İş emri iş emri. Çözün abi şu iş emri midir nedir 3 haftadır VDSL e geçiş yapılmaz mı ya. Bir an önce VDSL e geçmek istiyorum.
    Bana burada ki kişiler gibi birşey yazacaksınız boşa yazmayın. Zaten sürekli aynı şeyler yazılıyor.
    Bana icraat lazım.
    Destek no: 33261401
    Abone no : 1687762
    Türknet VDSL geçiş (iş emri sorunu) Türknet VDSL geçiş (iş emri sorunu) Türknet VDSL geçiş (iş emri sorunu) Türknet VDSL geçiş (iş emri sorunu) Türknet VDSL geçiş (iş emri sorunu) Türknet VDSL geçiş (iş emri sorunu) Türknet VDSL geçiş (iş emri sorunu) Türknet VDSL geçiş (iş emri sorunu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 1 Haziran 2020; 22:34:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İlçenizdeki Telekom binasına gidip veya 4440375'i arayıp önce yeni başvuru yapıcakmış gibi bağlı olduğunuz saha dolabı/santral'de VDSL port müsaitliği var mı onu öğrenin, yoksa boşuna beklemeyin bunlar size kolay kolay yapamıyoruz,halledemiyoruz demezler.
  • Bana port yok felan demiyorlar ki, türktelekom tarafından hattıma iş emri koyulmuş onun sonuçlanmasını bekliyorum. Yarın ilçe müdürlüğüne gideceğim belki bi sonuç alabilirim

• İş emri nedir bilmiyorum ama turk telekom bazi bölgelerde örneğin 50 60 mbit sistemden desteklediğini görebiliriz ama alt yapi yoğunluğundan dolayi size bu kadar hizi sağlamak istemezler. Çünku size o hizi bağlasalar diyer musterileri ve ayni sekilde sizi olumsuz etkiliyebiliyor. Kopmalar yavaşlamalar hiz duşukluğu vs vs. Sonrasinda da musteri memnuniyeti olumsuz etkileniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Türktelekom ilçe müdürlüğe gittim geldim. Sorununu anlattım Dediki: 11.05.2020 tarihinde açılmış VDSL taşıma işleminiz gözüküyor. İlçe saha müdürünü aradı. O kişide benim listemde böyle bir talep bulunmuyor dedi. Bunun üzerine oradaki görevli turknet in türktelekom yetkilileri ile görüşen ekiplerine bunu iletin benim şuan buradan yapabileceğim bir müdahale yok dedi. Bunu türknet temsilcileri çözmesi gerekiyor tanımlama hatası felan olmuş dedi. Kısaca onlarda topu türknet e attı.

• Merhaba, bu konuda çözüm uzmanlarımızdan bilgi talep ederek önceliğini ilettim. Güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçeceğiz. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bu konuda çözüm uzmanlarımızdan bilgi talep ederek önceliğini ilettim. Güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçeceğiz. Konuyu yakından takip ediyorum.
    PM bakabilir misiniz? Benim de bir sorunum var ama hala çözülemedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet VDSL geçiş (iş emri sorunu) Türknet VDSL geçiş (iş emri sorunu)

Biraz uğraştırdı ama mutlu son.

• Hadi hayırlı olsun, hız ve ping güzel. Biz hala uğraşıyoruz bakalım geçebilirsek benim hızda bu civarda olacak.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Ben sorunumu türktelekom ilçe müdürlüğüne giderek hallettim. 1ay boşa beklemişim önceden gitseydim keşke. Sende ilçe müdürlüğüne git bı faydasi olur belki

• Benim sorun Türknet kaynaklı, kurulum ekibi gelmeyince kablo bağlantısını ve modem ayarlarını ben kendim yapıp kullanmaya başladım. Şimdi kurulum ekibi gelip imza almadığı için kurulum işlemi bekleniyor olarak gözüküyormuş. Kurulum ekibi bir türlü gelmiyor, zaten gelse yapacak hiçbir iş kalmadı bir imza alacak havaya 100 TL kurulum ücreti vermiş olacağız.
  • Keyifli kullanımlar dilerim
    Merhaba, aktivasyon işlemleriniz tamamlanmıştır. VDSL başvurunuzu yapmak istediğimde boş port bulunmuyor uyarısı aldım. İlerleyen zamanlarda tekrar sorgulayabiliriz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Peki 5 gün önce port varken (müşteri hizmetleri temsilcisi'de teyit etti) yaptığım başvuru neden işleme alınmadı?
    Merhaba, tüm altyapı sağlayıcılar aynı port takip sistemini kullanır, dolayısıyla bu sistemde zaman zaman hatalı port bilgisi bulunabilmekte ya da boş olan port daha önceden başka bir operatöre tahsis edildiğinden dolayı anlık olarak dolabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.