Şimdi Ara

türknet yeni abonelik başvurusu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar.bulunmuş olduğum adreste boş port olmaması sebebiyle adsl hattımı bir türlü vdsl e taşıyamıyordum.bir gün alt yapı sorgulaması için türkneti aradığımda alt yapımın 35 mb interneti kaldırdığını bildirdiler bana.bende hemen türk nete geçmeye karar verdim ama keşke vermez olaydım.1 ay oldu hala internetim yok.burada ki olumsuz konuları okuyunca gerçekten de türknetin pişmanlık olduğunu anladım.hem 1 aydır internetimi bağlamadılar hem de kullanmış olduğum adsl hattımı ankstre kutusundan çıkardıkları için 4 gündür de internetimi kullanamıyorum.burada ki olumsuz yorum yapan arkadaşlara katılıyorum.1 ay oldu hala internetim yok ve kesinlikle türknet pişmanlıktır.

• Kanser olmadan kapat erken tanı hayat kurtarır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş Olsun..

Superonline istediğimiz gün gelip takır takır fiber bağladı.

• Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Yaşamış olduğunuz sorunun neden kaynaklandığını anlamak ve size yardımcı olabilmek için sistem üzerinden hizmetinize ulaşmamız gerekiyor. Müşteri numaranızı veya GSM numaranızı PM üzerinden bu sorununuzla birlikte iletir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Yaşamış olduğunuz sorunun neden kaynaklandığını anlamak ve size yardımcı olabilmek için sistem üzerinden hizmetinize ulaşmamız gerekiyor. Müşteri numaranızı veya GSM numaranızı PM üzerinden bu sorununuzla birlikte iletir misiniz?

Şu robot mesajlarını görünce sinirlenmeyen insan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Goudelock

quote:

Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Yaşamış olduğunuz sorunun neden kaynaklandığını anlamak ve size yardımcı olabilmek için sistem üzerinden hizmetinize ulaşmamız gerekiyor. Müşteri numaranızı veya GSM numaranızı PM üzerinden bu sorununuzla birlikte iletir misiniz?

Adam kahin mi de hangi müşteri olduğunu bilsin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agmerhamto

quote:

quote:

Adam kahin mi de hangi müşteri olduğunu bilsin?

Bot mesajı yerine direkt müşteri numarasını telefon numarasını sorabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet hakkında
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Merhaba, bu mesaj sisteme tanımlanmış otomatik mesaj ve ya hazır script mesajı değil. Şuan bir insanla iletişim kuruyorsunuz. Sadece hizmeti inceleyebilmek için kullanıcılarımızdan bu şekilde iletişim bilgilerini alıyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• daha once 1 mb dı sımdı 0 a düşmüş büyük kaybın yok , olm evının oldugu sokaga çöp kamyonu gırmıyor ne fiber internetı hahahhaha
    İşyerinde oyun oynuyor,evıne gıdemıyor adam turknet yetkılılerı acil çözüm pls

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.