Şimdi Ara

Türknet yoğun saatlerde yurt dışı throttle problemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet, şuan yine aynı yurtdışı Serverlarda hız kısıtlaması var 10mbpsyi geçmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukisla7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun yaşadığınız zamanhttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek size dönüş sağlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sorun yaşadığınız zamanhttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek size dönüş sağlayalım.
    33000214 destek numarasıyla kayıt oluşturdum, ilgilenir misiniz?

• Türknet yoğun saatlerde yurt dışı throttle problemi

İnternet hızım 100mbps ama çıkan sonuca bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: ukisla7

İnternet hızım 100mbps ama çıkan sonuca bakın
    Konuyu 2 ay önce açmıştım, demek hiç bir gelişme olmamış

Merhaba, oluşturduğunuz kayıt üzerine teknik uzmanlarımız gerekli çalışmaları yaparak sorunu çözümleyecektir. Gelişmeleri www.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz.
  • Bende farklı bir problem vardı. asus dsl-ac52u modem kullanıyordum, yurtiçinde problem yok ama yurtdışı testlerinde 10Mbit geçmiyordu. rota tablosunda ki dns adresi farklıydı. normalde olması gereken 193.192.98.8 ve 212.154.100.18 bu dnsler bunlarıda cisco routerdan buldum otomatik alıyor,şuan takılı router cisco ve broadcom çipsetli. asus modemde sanırım mediatek çipsetli anlam veremedim.

şuan hız değerim
    Türknet yoğun saatlerde yurt dışı throttle problemi

70Mbit vae

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur[CrZy] -- 4 Mayıs 2020; 18:7:7 >

• 1 aydır aynı sorunla mücadele ediyorum. CRC hataları alıp başını gidiyor. Açtığım destek kayıtları 33mb'ı tam aldığımı söylenip kapatılıyor. Cs oynamak istediğimde %10-%20 seviyelerinde loss oluşuyor. Hala bir çözüme kavuşamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur[CrZy]

Bende farklı bir problem vardı. asus dsl-ac52u modem kullanıyordum, yurtiçinde problem yok ama yurtdışı testlerinde 10Mbit geçmiyordu. rota tablosunda ki dns adresi farklıydı. normalde olması gereken 193.192.98.8 ve 212.154.100.18 bu dnsler bunlarıda cisco routerdan buldum otomatik alıyor,şuan takılı router cisco ve broadcom çipsetli. asus modemde sanırım mediatek çipsetli anlam veremedim.

şuan hız değerim

70Mbit vae
    Evet benim de yurtiçi testlerde sorun yok yurtdışı testlerde hız 10mbpsyi geçmiyor Asus dsl n17u mediatek chipsetli

• Türknet yoğun saatlerde yurt dışı throttle problemihepten gitti hatlar

Merhaba, yaşadığınız sorununu arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan performans sorunu kaydı oluşturarak iletebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.