< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (270. sayfa)
-
-
Bilgilendirme için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam yaz aylarından beri kullanmaktayım bir sorunla karşılaşmadım.
-
hocam değerlendirecektim ama forumdaki bir arkadaşın mağduriyet konusuna denk geldim. Maalesef böyle bir firma ile çalışmak istemem. Mevcut ISS'den zaten haksızlığa uğradığım için ayrılıyorum.
-
Arada ciddi kesintileri oluyor. Yılda 2 ya da 3 kere. Ben genel manada memnunum müşteri hizmetleri biraz dengesiz, tartışma yaşadığı müşterilerin hattını iptal ediyorlar. örnekleri çok :)
-
ilginçmiş neyse 280tl yerine aylık 168tl ye kullancaz idare edicez artık. mobil hattımda da 24gb var zaten. kesilirse mobiş var devam ederiz kısmetse. teşekkürler geri bildirim için. üye olalım da referans kodu atalım millete 45 gün gelecek baksana o da 200tl ediyor iyi kazanç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 6 Aydır Comnet kullanıyorum. Öyle ciddi diyebileceğim bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.
hocam eğer altyapı sorunsuzsa hangi firmadan aldığın farketmiyor. Teknik destek her türlü telekom'dan geliyor , kendi müşterileri olunca süreç hızlı ilerliyor. daha önce ttnet-türknet-millenicom-dsmart interneti kullandım , 2 aydır comnet'e geçtim. türk telekom altyapı sorunun bilerek çözmediği için çözülene kadar şikayet ettim ,çözüldükten sonra interneti kapattırdım. türknet kendi santraline geçirdi hız düştü, eski haline getirin dedim yapamayız dediler en sonunda kapattırmak için aradığımda yapmak istediler ,bende madem yapabiliyordunuz neden aylardır süründürdünüz deyip kapattırdım. millenicom basit bir arıza için 1 hafta internetsiz bıraktı, kapattırmak için aradım 1 günde ekip yönlendirip bütün kabloyu yeniletti sorunu çözdü ama 1 hafta beklettiği ve fiyat artışlarını abarttığı için onuda kapattırdım.şuan comnet kullanıyorum , genel olarak sorun yaşamadım.
-
altyapı sorunum yok hocam, firmaya olan tavrımdan dolayı 3 hattımı taşıyorum. Comnet düşünüyordum ancak, yaşanılan problemlere yaklaşımları okuduğumda memnun kalmadım. Şimdilik ikisi için başka bir başvuru yaptım, birisi için henüz taşıma talebi oluşturmadım, eğer geçtiğim firmada geçiş kolay olursa onu da taşıyacağım.
-
Günde 10 kere kopuyor paramı iade edecekse kavga edeyim ben de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comnet bu aralar gene insanı bezdiriyor. İnşallah bir kaç ayim kaldi biter bitmez turknete geçeceğim. Günde artık sayısını bilmiyorum ama defalarca kesiliyor. Söylüyorsun bi sorun yok deniyor bal gibi var onlarda biliyor,ucuz etin yahnisi işte düştük bi kere tuzağa.
Fiber mi?
Fiber değil hocam
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 senedir pananet kullanıyorum. Memnunum aslında lakin taşınacağım için 850 TL taşıma parası istiyorlar. Vermek istemiyorum açıkçası. Kapatıp yeni evde farklı bir şeylere mi başvursam. Hangisi mantıklı sizce
3 ay evvel, 350TL aldılar benden taşınma işinde.
850 çokmuş.
İnternetkutusu.
-
İnterneti kapatıp yeniden abonelik için mi başvursam acaba
Türknet yeni hat için 600 TL demiş.
-
Binadaki max hız 16 Mbps o yüzden turknet düşünmüyorum. Uygun fiyatlı bir şey önerebilir misiniz? 10line net kullanan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X