Şimdi Ara

Türknete geçmek isteyenler gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürecimi size şöyle açıklayayım ben 31 martta türknete başvurdum 1 nisanda martta belgeleri gönderdim 3 nisanda belge onayı verildi bu arada da formlardan türknet şikayetlerini okuyorum filan bi telaşa kapıldım herkes firmayı kötülüyo noluyor filan dedim.
    Türlü türlü şikayetler yazdım bende tabikide bağlantı işlemleri Hızlandırılsın diye ama hiç böyle bir şeye gerek yok onu size söyleyeyim (tek yaptığım Yardım-Destek teki arkadaşları meşgul etmek oldu.)5 nisanda türk telekom geldi bir kablo çekti ankastre den ismimin yazılı olduğu ardından sokağa çıkma yasağı filan ilan edildi derken 7 yada 8 nisan civarı bağlandı ve şuan gayet memnunum söyledikleri hızı tamı tamına kullanıyorum ne eksik ne fazla sadece modemden kaynaklı bir sıkıntım var modemim biraz eski olduğu için ama onun dışında bir sıkıntı yok kesinlikle tavsiye ederim herkese gerçekten de müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar başkalarının dediklerine inanmayın yoksa psikopata bağlarsınız ki zaten onların tek yaptığı güzelim firmanın adını karalama ya çalışmak arkadaşlar forumlarda ki şikayetlere aldırış etmeyin gönül rahatlığı ile türknete başvurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert.ztrk34 -- 20 Nisan 2020; 7:5:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bilemiyorum. Ben 27.03.2020 tarihinden beri bekliyorum.

Aslında benim sorunum Türknet in TT alt yapısını kullanması ve TT nin bana port saglamamasi.

Araştırdım port olayı çözümleri 6 ay sonrasını bulabiliyormus.

Türknetin nasıl bir yol izleyeceğini de bilmiyorum.
    Ben ne yapacağım onuda bilmiyorum.

.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hahahahaha öyle bir dünya yok 14 günde etiket atıldı ve 6 gündür int başvurusunun sonuçlanmasını bekliyorum. Toplam 20 gün
  • Sen o şanslı kisilerdensin artık binde 1 mi yüz binde 1mi okadarini bilmemde ayın 3-4 ünde belgeler onaylandı hala ogun bugündür gelen giden yok ekipler güya gelmiş evde biri yokmuş dediler halbuki bende evdeydim simdi ayın 23 ünde randevu tarihi verdiler ekipler gelcek diye illaki oda yalandır hergun arıyorum hergun kayıt oluşturuyorlar fakat bir işe yaramiyo umarım bu hafta içi bağlantı olur
    Müşteri no:1633272

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • Quavox Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, işlemlerinizi kontrol ettiğimde yerleşik operatörün onaylamasını bekliyoruz. Sürecin uzaması üzerine arkadaşlarım tekrar bildirimde bulunmuştur. Gelişmeleri www.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    PM BAKAR MISINIZ ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.