Şimdi Ara

Türknetle başım belada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunda burda zaten 4 aydır sonuçlanacak diye bekliyoruz hep uzatılıp duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foxxxxxx F kullanıcısına yanıt
    2mb icin mi bu kadar gerginlik?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

2mb icin mi bu kadar gerginlik?
    Konu iki mb değil konu kopmayan ping sorunu olmayan bir internet seninle aynı parayı verip 10 da bir interneti kullanmak kimin için sorun olmaz 2 mb eksikse parayıda o oranla alsınlar ben herşeye kabulüm

baska operator yok mu hocam?
    neden bu op sectiniz? ucuz diye mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 28 Haziran 2020; 19:7:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

baska operator yok mu hocam?
    neden bu op sectiniz? ucuz diye mi?
    Superonline vardı kopmalar vardı turknete geçtim tahattüt yok diye 8 mb başta iyi güzeldi 6 aydır sorunlar yaşamaya başladım hala devam ediyoruz 4 ayda çalışma bitecek dediler şimdi 7 ayda bitecek öteleyip duruyorlar sorun olduğu sürece başka operatöre gecmeyecem artık ugraşacam düzgün hizmet alana kadar

sinir olmana degecek mi? voda kullaniyorum memnunumm

• ıss ler hepsi aynı fark etmiyor binalardaki ankastre kutusu sallanıp duruyor saha ekipleri sadece dolaplara müdahale ediyor duvarlardaki aktarım ankastre kutularına dokunmuyor bile arıza kaydı veriyorsun sorun bina iç tesisatı deyip geçiyor
    Hiçbir iyileştirme yok 4 kat 4 dairede 3 internet var hepsi farklı internet hızıda aynı amacım buraların iyileştirilmesine katkıda bulunmak herkes bu şekilde kullanıyor malesef herkes şikayetçi

• Sanırım en iyi yapabildikleri tarihleri güncellemek
    Türknetle başım belada

Merhaba, bulunduğunuz bölgede yerleşik operatör kaynaklı genel arıza bulunuyor. Genel arızanın giderileceği tarihten sonra sorun yaşarsanız www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bulunduğunuz bölgede yerleşik operatör kaynaklı genel arıza bulunuyor. Genel arızanın giderileceği tarihten sonra sorun yaşarsanız www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilirsiniz.
    Haklısınız konuya bakarsanız kaç aydır ertelenen bir arıza söz konusu nedense bitmek bilmiyor

Merhaba, aynı binada genel arızadan etkilenmeyen abonelik varsa hizmet numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Türknetle başım belada
    Türknetle başım belada
    Türknetle başım belada
    Ne bitmek bilmeyen bekleyiş

• turknet zor ağa adamı verem ediyorlar bende turknet liyim Allah tan telefonda 12gb mobil internet var geçiyorum hemen lakin 3-5 asgari ücretli yada stajer gariban arkadaşı copy-paste geçiyorlar arıza kaydı kafayı yedirir ler bi boktan anladıkları yok ucuz diye kullanıyorum yoksa kullanılacak iss değil çevremde 3 kişi var iss arayan 2 si yaşlı bunlar abone yapacam adam gibi iss olsa lakin değmez bunlara insanlara kafayı yedirirler devamlı arıza kaydı aça aça bıktım artık kendi kendine düzelmesini bekliyorum

Merhaba, bulunduğunuz bölgede yerleşik operatör kaynaklı genel arıza bulunuyor. Altyapı kaynaklı genel arıza durumlarında süreç uzayabiliyor. Belirtilen tarihten sonra arıza yaşamaya devam ederseniz www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • dublex06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Merhaba, bulunduğunuz bölgede yerleşik operatör kaynaklı genel arıza bulunuyor. Altyapı kaynaklı genel arıza durumlarında süreç uzayabiliyor. Belirtilen tarihten sonra arıza yaşamaya devam ederseniz www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
    Bu mesajın aynısını 3 ay önce okumuştum bakın bugün değişen birşey yok hala oparator bilmem ne o günde gelecek sıkıntı yok ama çok dandik iss

Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde dondurulmuş durumdadır. Yerleşik operatör kaynaklı genel arıza bulunuyor. Aynı binada şu an sorunsuz hizmet alan abonelik varsa hizmet numarasını benimle paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde dondurulmuş durumdadır. Yerleşik operatör kaynaklı genel arıza bulunuyor. Aynı binada şu an sorunsuz hizmet alan abonelik varsa hizmet numarasını benimle paylaşabilir misiniz?
    Evet var 4ila 5 MB arası değişiyor ve buna 85 lira para ödüyor 4 MB internete 85tl para ödenir mi buyrun söz sizde

• Bekliyorum sevgili turknet ne zaman biter bu bekleyiş?
    Türknetle başım belada

Merhaba, genel arıza bitimi için belirtilen sürede çalışmalar tamamlanacaktır. Eğer 25.09.2020' den sonra sorununuz devam edersehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.