Şimdi Ara

Turknetten Millenicoma geçiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, şu anda içinde bulunduğumuz durum nedeniyle süreçlerde aksaklık yaşanabiliyor. VAE geçiş işlemlerinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • merhabalar, ben de adsl'den vdsl'e paket değişikliği yaptım ve ilk önce "paket değişikliğini yaptık" dediler ve vdsl bağlanmadı; adsl üzerinden daha düşük bir hız almaya başladım. 1 haftadır da evimde internet yok. Bu türknet destek hesabı da online işlemler de ölü taklidi yapıyor şu anda. Sonuç olarak ne yapmaya karar verdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihicret

merhabalar, ben de adsl'den vdsl'e paket değişikliği yaptım ve ilk önce "paket değişikliğini yaptık" dediler ve vdsl bağlanmadı; adsl üzerinden daha düşük bir hız almaya başladım. 1 haftadır da evimde internet yok. Bu türknet destek hesabı da online işlemler de ölü taklidi yapıyor şu anda. Sonuç olarak ne yapmaya karar verdiniz?
    Sahtekar bunlar , millenicoma geçiş yapacağım hocam Allah belasını versin turknetin

• Ruh sağlığınız için turknetten uzak durun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de aradım şimdi millenicoma geçiyorum. İsterse şu anda getirsin bu sahtekarlar evime interneti, isterse ücretsiz versinler 1 haftadır çektiğim çilenin açıklaması yok. Allah belalarını versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, şu anda içinde bulunduğumuz durum nedeniyle süreçlerde aksaklık yaşanabiliyor. VAE geçiş işlemlerinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
    İçinde bulunduğumuz bu zor durumu kendiniz için bahane olarak kullanmayın, sizi tanıyan ne olduğunuzu biliyor. Bilmeyenlerde yavaş yavaş öğrenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: YellowBase

Ruh sağlığınız için turknetten uzak durun.
    Kesinlikle katılıyorum , 2 haftadır neler çekiyorum anlatamam 3 gün internetim kesildi sonra geldi 4 gün süresince 1 mbitle internete bağlandım ardından tekrar gitti halen gelmedi 3 gündür internetsizim , madem geçiş için prosedürleri tamamlamadınız ne diye telekoma iş emri yaptınız , adamlar sizin iş emriniz yüzünden mevcut internetimi de kesti

• quote:

Orijinalden alıntı: ihicret

ben de aradım şimdi millenicoma geçiyorum. İsterse şu anda getirsin bu sahtekarlar evime interneti, isterse ücretsiz versinler 1 haftadır çektiğim çilenin açıklaması yok. Allah belalarını versin.
    Sizin altyapı yapamıydı vaemiydi hocam? Millenicom geçiş için sizden hizmet numarası istemedi mi ? Yapa olunca hizmet numarası vermiyor turknet nasıl geçiş yaptınız

• Bende bugün itibari ile 1 aylık süre sonunda Türknet e dileçe yi gönderdim, Millenicom ile devam edicem. Umarım daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Bende bugün itibari ile 1 aylık süre sonunda Türknet e dileçe yi gönderdim, Millenicom ile devam edicem. Umarım daha iyidir.
    Neden geçiş yapmadınız direk

• PS4 de oynadığım oyunlarda 2 haftadır bitmek bilmeyen bir lag ve packet loss sorunu bezdirdi.
  • quote:

PS4 de oynadığım oyunlarda 2 haftadır bitmek bilmeyen bir lag ve packet loss sorunu bezdirdi.
    Onu sormadım hocam , neden geçiş yapmadınız da iptal edip yeni hat açmayı tercih ettiniz?

• pardon, 1 ay önce türk teleom dan geçiş yapmıştım. o yüzden geçiş başlattım fakat iptal işlemini ben yapmam gerekiyormuş o yüzden gönderdim.
  • quote:

pardon, 1 ay önce türk teleom dan geçiş yapmıştım. o yüzden geçiş başlattım fakat iptal işlemini ben yapmam gerekiyormuş o yüzden gönderdim.
    Anladım hocam sevindim Turknetten kurtulduğunuza en yakın zamanda bende kurtuluyorum

• Ya böyle bir saçmalık yok, gerçekten çıldırma noktasına geldim ve yazdığınız mesajı bile düzgün okuyamamışım düşünün. 2 hafta da sadece 2 gece düzgün oynadım yada oynayamadım işte hesap edin.
  • Ben de düşünüyorum ama bunları 11 gün bekledim şimdi bide onu beklemek istemiyorum. Ya o da bekletirse diye korkuyorum.
  • quote:

Ya böyle bir saçmalık yok, gerçekten çıldırma noktasına geldim ve yazdığınız mesajı bile düzgün okuyamamışım düşünün. 2 hafta da sadece 2 gece düzgün oynadım yada oynayamadım işte hesap edin.
    Siz kötünün iyisi siniz :) son 2 haftanın 1 haftasında hiç internetim yoktu diğer 1 haftasında da 1 mbit ile bağlanıyordum , şuan hiç internet yok adamların umrunda değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Quavox

Ben de düşünüyorum ama bunları 11 gün bekledim şimdi bide onu beklemek istemiyorum. Ya o da bekletirse diye korkuyorum.
    Bende aynı ikilemdeydim fakat forumda sizin gibi 11 gün bekleyenleri gördüm aynı sürecin beni beklediğini anladım , internetim olsa beklemeye razıyım fakat bunlar mevcut internetimi de kestiler , turknetten bi hareket görsem beklerdim fakat adamların umrunda değil , Telekom çalışanı kabine kadar geldi fakat turknet adam gibi iş emri girmediği için onlar da birşey yapamadan gittiler.

• Sen yine telekom çalışanlarını görmüşsün. Ben canlı herhangi bir varlık göremedim işlemlerimle ilgili henüz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quavox

Sen yine telekom çalışanlarını görmüşsün. Ben canlı herhangi bir varlık göremedim işlemlerimle ilgili henüz :D
    Psikolojimi bozdu turknet evim penceresinden sokakta ki kabini gözlüyorum Telekom personeli gelince koşarak yanlarına gidiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.