Şimdi Ara

TurkNova Davetiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elindehttp://www.turknova.net davetiyesi olan varsa gönderebilirse sevinirim

turktorrent, arena-tr, bitturk davetiyeleri elimde mevcuttur değişim yapabiliriz.

Referans İçin Bitturk Ratiom

TurkNova Davetiyesi

• hocam bende yok ama sende ki torret sitelerinden birinden bana davetiye atarsan sevinirim. tşk. ederim.mail adres yavuzspala@htm.cm
  • kardeşim yaa bana da turknova davetiyesi gönderebilir misiniz lütfen... mail adresim rugan035@hotmail.com
  • bana da davetiye kodu gönderirseniz sevinirim regaibyigit@gmail.com
  • Sevabına gönderen var mı?
  • banada lazım nova karşılığında türktorrent davetiyesi vericem
  • beyler benim elimde var seve seve veririm ancak bana da herhangi bi lol karakterinin kodu lazım takas yaparım . İlgilenenler mesaj atsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parziv4l -- 17 Mart 2013; 23:20:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bittürk davetiyesi isteyen gelsin
    10 yıl önce açıldı
    Turktorrent.us davetiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar turknova için davetiyesi olan gönderebilir mi çok makbule geçer :) herhangi birşey için eğer elimde varsa yardım edebilirim otuzyedidebir@gmail.com
  • turknova'dan davetiye verene arena-tr veya bittürk'ten davetiye verebilirim
  • Arkadaşlar bir çok torrent sitesi kulladım, ratiom hemen hemen her sitede yüksek şayet Turknovadan davetiye alıcak olursam , gönderen arkadaşa minnettar olup kendisine (Arena-TR ve HDTurk) davetiyelerini yollayacam...Şimdiden teşekkür ederim.

Mail: demirvuran@gmail.com
  • Turknova üyeliği açmış yine.
  • Merhaba,

Turknova davetiyesi arıyorum. Arena-tr sürekli server hataları vermeye başladı. Tek site çalıştığımdan dolayı turknovada üyelikler açıkken dahi üye olmamıştım. Ratio konusunda referans olan arkadaş sıkıntı çekmeyecektir.
    neciptepe@gmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.