Şimdi Ara

Turknova Davetiyesi Karşılığı Turktorrent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben turknova davetiyesi arıyorum. Elimde turktorrent davetiyesi var. Ratioya önem veriyorum hit-run cu değilim. Seedbox'ım var. Turknova ile takas yapmak isteyenler bana özelden yazabilir.
    İyi akşamlar

• Ne gerek var yerel torrent sitelerine?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Ne gerek var yerel torrent sitelerine?
    Film izlemeyi seviyorum. İzlerken kaliteli şekilde izlemek istiyorum. Yabancı sitelerde daha kaliteli private torrent siteleri var ama ulaşmak zor. Bu siteler nispeten daha kolay. Yify gibi sitelerde de görüntü iyi olsa da ses iyi olmuyor pek.

Edit:Site önerebilir misiniz ? Biliyorsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcanöztürk -- 3 Ağustos 2019; 22:36:33 >
  • Rarbg
    1337x vb.
    Torrent sitelerine bakın.
    Zamanında birçok türk torrent sitesinde üyeligim vardı ama artık hiç kullanmıyorum.
    Türkçe dublaj izlemiyorsan gerek yok bunlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sekai kullanıcısına yanıt
    Hocam türkçe dublaja önem veriyorum. Rarbg yi biliyordum ama iyice bakmadıydım. Biraz tarayınca anladım. Ses dosyalarını online izleme sitelerinden ya da film indirme sitelerinden indirip filmlere ekleyebilirim aslında. Teşekkürler. Public sitelere daha ayrıntılı, film,program odaklı bakmanın daha mantıklu olduğunu anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcanöztürk -- 4 Ağustos 2019; 0:15:23 >
  • yusufcanöztürk Y kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.
    Eskiden bende dual filmler indirirdim ama artık dublajlı izleyemiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

Rica ederim hocam.
    Eskiden bende dual filmler indirirdim ama artık dublajlı izleyemiyorum bile.
    başka bildiğiniz varsa yazarsanız çok iyi olur hocam sayenizde 2 site öğrenmiş oldum
  • Zooqle
    The piratebay

Daha çok var araştırabilirsiniz. Ancak üstte söylediklerimle beraber gayet işinizi fazlasıyla görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekai -- 4 Ağustos 2019; 14:19:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalite ve dublaj

• yusufcanöztürk Y kullanıcısına yanıt
    İyi de güzel kardeşim, bir filmi kaliteli olarak izlemek için altyazılı izlemek gerekiyor ki oyuncuların orijinal sesini duyasın.

Mesela, bir korku filminde gerilimli sahnelerde dublajcılar o anın duygusunu veremezler ki.
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Ben buna katılmıyorum. Çogu yaptığımız dublaj kaliteli. Gerçek sesini dinledediğinde konuşma tarzından vs. biraz farklı duygular katılıyor dubajlarda.O biraz garip geliyor ama Örneğin jigsaw serisi 8.filmi bu örnek dublajın kalitesine. Gerilim filmlerine pek bakmıyorum çoğu öyle de olabilir de diğer filmler dublajlı hoşuma gidiyor. Biraz da bağımlılıktan tabi bu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.