Ben aracıma yakıtı OPET'ten alıyorum ve çok memnunum. Bir Türk firamsının veya Türk ismini yok olması adına üzücü ancak rekabet kaliteyi getirir. Hatırlarsanız bu benzinlikler bu kadar çeşitli değilken, köhne ve viran şekilde ağzından ateş çıkan solmuş ejderha logolu Petrol Ofisi'ler vardı, yeni firmalar gelince nasıl kalite şekli yaptı? yok po, yok pomen. Nihayetinden bu durumlar dönüp dolaşıp tüketicinin lehine olan şeyler.
quote:
Orjinalden alıntı: emre.
quote:
Orjinalden alıntı: vasago
yalnız shell türk petrol sanayini ele geçirmeyi planlıyor gibi önce tüpraşı aldı şimdi de benzin istasyonu firmalarını tek tek avlamayamı başladı acaba? bu arada yanlış mı hatırlıyorum yoksa yıllar öncede shelli bp mi satın almıştı? bp bir firmayı satın almıştı ama hangisiydi?
bp mobil i satın almıştı.
evet Bp yi alacak babayiğit yok Koskoca British Percia ( İngiltere- İran ) Kolay Değil Gerçi Zannedersem son olarak iran ayrılmışmıydı ingiltere tum hısselerı mı almıstı ne bısey olmustu cok mukemmel bı tesıslerı var ıngılterede alışveriş merkezi spor salonu sankı benzin merkezi değil sosyal tesis
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme