Bildirim
TÜRKSAT 3A
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türksat'ta kanalların yeni frekanslarını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsin:
http://rapidshare.com/files/157955669/turksatfrekans.pdf -
YA ARKADAŞIM SİNYAL YOK DİOM FREKANS GİRSEMDE BULAMAZKİ -
quote:
Orjinalden alıntı: hakan_28
YA ARKADAŞIM SİNYAL YOK DİOM FREKANS GİRSEMDE BULAMAZKİ
dün akşam sinyal vardıda sabahmı sinyal yok oldu,eger sabah sinyal yoksa kanal olmadıgından olabilir.yada çatıya çanaklarla oynamaya. -
ben uydu menüsünden direk türksatı sildim.türksat 3a diye yeni uyduyu ekledim. daha sonra 12731 v 03333 frekansını arattım.Turksat tanıtım kanalını buldu daha sonra bu frekansı seçip tekrar arama yaptım bütün kanallar geldi. -
quote:
Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ
Otomatik Tarama Frekansı:
Frekans: 12731
Sembol oranı: 3333
Fec: 3/4
Polarizasyon: Dikey (Vertical)
Tp şebeke taraması yaparsan otomatik blup ekleyecektir..
bak arkadaşım eğer becerebilirsen bunu yap ozaman sorun halloluyor. benmde aynı seninki gibydi sorunum ve bu yöntemle çözdüm. kolay gelsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: xpashax
quote:
bak arkadaşım eğer becerebilirsen bunu yap ozaman sorun halloluyor. benmde aynı seninki gibydi sorunum ve bu yöntemle çözdüm. kolay gelsin.
senin uydunun markası ne arkadaşım -
Goldmaster. Fakat uydunun türü farketmiyor çünkü bu ayarlar tüm uydu markalarında mevcut sadece adı ve yerleri değişiyor. Bunlarıda bulmak zor değil. Biraz aramayla bulunabiliyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: hakan_28
ARKADAŞLAR TÜRKSAT 3A GEÇTİ KANALAR ÇEKMİYO YENİDEN TARATIRMA YAPİM DİYORUM AMA SİNYAL YOK GÖRÜNÜYO SİNYAL OLMADIĞI İÇİNDE KANAL BULAMIYO NE YAPMALIYIM CİHAZ Sunny AT-8012 DCI
birader bende de o uydu alıcısından var. beceremedim. Sen halledebilirsen buraya yazarmısın? -
bende sunny at 1030 var otomatik aramayla hiç kanal bulamadı
hepsini tek tek girdim -
Arkadaslar ben bu denbılenı yapıyorum ama olmuyor frekansı felan gırıyorum aratıyorum sadece turksatın tanıtım kanalını buluyo mınton marka riecıver ım var baska bısey bulmuyo yardımcı olabılecek bırısı varmı acaba...
NOT bırde bu fec ne oluyo benım riecıver da ole bısey yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eommaergh -- 27 Ekim 2008; 14:35:47 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Börte Çene
bende sunny at 1030 var otomatik aramayla hiç kanal bulamadı
hepsini tek tek girdim
dostum bendede sunny 7010DZ vr... otomatik araınca bulmuyo... elle girince hata verio.. -
quote:
Orjinalden alıntı: xpashax
quote:
bak arkadaşım eğer becerebilirsen bunu yap ozaman sorun halloluyor. benmde aynı seninki gibydi sorunum ve bu yöntemle çözdüm. kolay gelsin.
Ben oto arama yaptım olmadı güncelleme yaptım olmadı. Sonra bütün var olan kanalları sildim yukarıda arkadaşın söylediklerini yapınca bir kanal buldu daha sonra otomatik aramada bütün kanalları buldu. -
arkadaslar bu FEC ne oluyo ya.Yardımcı olumusunuz benım ricever da ole bısey yok bana bi yardımcı olursanız verılen frekansları yazıyorum ama hıcbısey bulmuyor -
butun kanallarken derken ??
ben seyrettiğim asıl kanalları bir türlü seyredemiyorum.
ntv-e2-cnbce - atv - fox- kanald - showtv - müzik kanlları yok.
kanald avrupa, eurostar gibi kanalların avrupa versiyonları ve ıvır zıvır kanallar çekiyor.
üstte yazdığım büyük kanalları sorunsuz izleyebilen var mı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: ultrAslan-45
ben uydu menüsünden direk türksatı sildim.türksat 3a diye yeni uyduyu ekledim. daha sonra 12731 v 03333 frekansını arattım.Turksat tanıtım kanalını buldu daha sonra bu frekansı seçip tekrar arama yaptım bütün kanallar geldi.
Aynen hepsini böyle yaptım bende.En kolay ve zahmetsiz türü. Benim cihazda network search olmadığından dolayı böyle yaptım. Tek kötü yönü kanalların sırası vb hepsi gitmiş oldu -
bi tane forum sitesinde cihaza yazılımı attım ama doğuş grubunun kanallarını göstermio şu an... -
yazılımla ilgisi yok. bende de ntv, cnbce haberturk ve birkaç kanal daha çıkmıyor ne yaptıysam olmadı. -
Yeni frekanslarıyla kanalları yüklediğimizde aynı kanalların eski frekanslarının üzerine mi geçiyor yoksa diğer çekmeyen kanalları tek tek silmemiz mi gerekiyor. -
12731 Turksat 1C ile 99 kanal, Turksat 1B'de 258 kanal buldu.
Benzer içerikler
- en iyi anten kablosu markası
- güncel kanal listesi indir usb
- epg ne demek
- kör tarama nedir
- uydu kablosu sinyal yok
- türksat frekans
- trt 1 frekans
- starlink türkiye fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X